Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge är ett lokalt mäklarkontor i HANDEN med nio mäklare och 1 assistent. Kontoret är en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Välkommen till Sveriges snabbast växande mäklare!

Vi förmedlar fastigheter i hela Haninge kommun

… och välkommen till vår bobutik! Haninge bjuder, tycker vi själva, på bland det bästa Storstockholm över huvud taget har. Kommunen har massor av kust och en arkipelag med tusentals öar, kobbar och skär – bland de största och mest kända nämner vi gärna Utö, Muskö och Dalarö. Du som älskar naturen får inte heller missa Tyresta nationalpark, 20 kvadratkilometer stor, med äldre bebyggelse, skog, sjöar och vildmark. Tack vare goda kommunikationer i hela Haninge är det lätt att ta sig mellan den smått magiska landsbygden och skärgården och tätorterna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Annette Nygren
Annette Nygren mäklare

Annette Nygren

Jag har världens bästa jobb???? Jag har arbetat som mäklare i Haninge sedan 2002. Jag drivs och inspireras av att få hjälpa människor i deras livs kanske största affär - att köpa eller sälja bostad! Varje försäljning är unik, ingen bostadsaffär är den andra lik vilket gör att jobbet som fastighetsmäklare aldrig blir tråkigt!

Mäklare Emelie Palm
Emelie Palm mäklare

Emelie Palm

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010. Flera år i branschen och försäljningar av olika typer hem gett mig goda kunskaper och omfattande erfarenhet att på bästa sätt vägleda köpare och säljare genom sin största affär. Flexibilitet, tillgänglighet och ett personligt engagemang ser jag som nyckeln till en lyckad affär. Jag är målmedveten, lyhörd och noggrann. Ser fram emot att göra din...

Mäklare Katrianna Saksanen
Katrianna Saksanen mäklare

Katrianna Saksanen

Lyhörd, envis och serviceminded är ord som jag skulle beskriva mig själv med. Det allra viktigaste i mina bostadsaffärer är att du som kund ska bli nöjd. Därför ser jag till att göra det lilla extra inte bara under hela förmedlingsprocessen utan även efter. Att finnas där för sina kunder är något jag ser som ytterst viktigt i mitt jobb.

Mäklare Lana Divljak
Lana Divljak mäklare

Lana Divljak

I varje bostad går jag in med fullt engagemang, viljan att leverera kvalité genom hela förmedlingsprocessen och försöka överträffa kundens förväntningar.

Mäklare Lise Frank Ivarsson
Lise Frank Ivarsson mäklare

Lise Frank Ivarsson

Jag lever inte enbart på en bra affär utan idag nästan enbart på rekommendationer, vilket gör att varje affär är viktig för mig för att kunna upprätthålla detta. Jag vill vara hela familjens och umgängets mäklare. Kontakta mig så berättar jag mer om mig själv och mitt sätt att arbeta med just din försäljning. Mina säljare uppskattar att jag är väl förberedd och visar stort engagemang i kontakten...

Mäklare Lovisa Runsten
Lovisa Runsten mäklare

Lovisa Runsten

Jag är alltid påläst, alltid på ett strålande humör och mår bäst när jag får överträffa mina kunders förväntningar. Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar så berättar jag mer om hur jag jobbar och kan hjälpa dig på bästa sätt i en säljprocess.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Poseidons Gränd 3 A
13646 Handen

haninge.bobutik@lansforsakringar.se

08-56288720

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.