Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på på något av våra kontor (Österväg 17 i Visby samt Storgatan 43 på Hemse), så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare på Gotland!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Charlie Siltberg
Charlie Siltberg mäklare
Charlie Siltberg

Mitt mål är att mina kunder ska vara 100% nöjda med min insats som mäklare och jag strävar efter trygghet, tydlighet, noggrannhet och bästa möjliga slutpris i mitt arbete. Det är viktigt för mig att båda parter, både köpare och säljare, i en affär ska känna sig nöjda när nycklarna lämnas över!

Mäklare David Ahlros
David Ahlros mäklare
David Ahlros

Jag vill att du som säljare ska känna att dina förväntningar på mäklartjänsten ska bli överträffade både vad gäller högt slutpris och smidighet.

Mäklare Niklas Harlevi
Niklas Harlevi mäklare
Niklas Harlevi

Jag ger alltid 100 % i det jag ger mig in i och strävar i alla lägen efter en hög kundnöjdhet, från såväl dig som säljare som den framtida köparen! Jag är glad att vara en del av en organisation som har den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017 och 2018), det borgar för att det verkligen är kvalitet i det arbete jag och mina medarbetare levererar till såväl säljare...

Mäklare Sara Wiberg
Sara Wiberg mäklare
Sara Wiberg

Jag arbetar alltid med kundernas bästa i fokus och levererar alltid till 100 %.

Mäklare Therese Hedberg
Therese Hedberg mäklare
Therese Hedberg

Mitt jobb är min livsstil och jag är alltid redo att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär. Att vara lyhörd, ärlig och engagerad är en självklarhet för mig Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder sen 4 år tillbaka, vilket bevisar att det verkligen är kvalitet i det arbete jag och mina medarbetare levererar till såväl säljare som köpare. Länsförsäkringar...

Mäklare Tobias Wessman
Tobias Wessman mäklare
Tobias Wessman

Jag vill att du som säljare ska känna att dina förväntningar på mäklartjänsten ska bli överträffade både vad gäller slutpris och service.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Österväg 17
62123 Visby

gotland@lansfast.se

0498-233350

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.