Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Din mäklare i västra Göteborg - Vi lotsar dig tryggt genom hela affären i Askim, Hovås, Billdal, Långedrag, Tynnered, Näset, Önnered, Påvelund, Fiskebäck, Järnbrott, Ekebäck och Grimmered.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsgruppen är en federation mellan 23 självständiga länsförsäkringsbolag. Alla bolagen ägs av sina kunder. För sin gemensamma service och utvecklingsverksamhet äger bolagen tillsammans Länsförsäkringar AB.
Enkelt, engagerat och professionellt är Länsförsäkringars kärnvärden och anger hur vi vill att våra kunder ska uppfatta oss. Vi lotsar er genom alla bostadsaffärer tryggt och säkert.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling bedrivs i franchiseform och är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklarkedja, nu nummer tre i Sverige. I Göteborgsregionen finns idag 19 kontor och i hela landet 160 bobutiker med över 700 anställda.
Vi törs säga att vi har marknadens bästa kontaktnät som ger oss köpare i alla områden bl.a. beroende på att vi har ett gemensamt spekulantregister i hela Sverige. Vårt spekulantregister är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa, radhus eller för ditt fritidshus.

Vi erbjuder en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga bankvillkor. Med hjälp av Länsförsäkringar Bank kan vi snabbt hjälpa potentiella kunder med lånelöften. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring av vår tjänst med fokus på kundnöjdhet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emelie Wulff
Emelie Wulff mäklare
Emelie Wulff

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd. Att köpa och sälja en bostad är något av det största man ofta gör i livet. Där vill jag att du som säljare ska känna en trygghet genom min lokalkännedom, tillgänglighet och öppna kommunikation. Ingen fråga är för liten och med den kommunikationen ut även till köparna skapar jag bäst möjlighet till så bra betalt som möjligt för din bostad.

Mäklare Filip Söndergaard
Filip Söndergaard mäklare
Filip Söndergaard

Som Göteborgsälskare med utmärkt lokalkännedom med stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv. Jag är erfaren med 7 framgångsrika år som fastighetsmäklare, mycket tack vare hög kundnöjdhet samt rekommendationer.

Mäklare Julia Jerksten
Julia Jerksten mäklare
Julia Jerksten

Varje försäljning är unik, likaså som oss människor och där är fastighetsmäklarens roll viktig för att anpassa efter situationen och vilket stadie i livet du är just nu. Jag är med er hela vägen från start till mål som er mäklare, men även som trygghet och bollplank.

Mäklare Linus Svensson
Linus Svensson mäklare
Linus Svensson

Som utpräglad tävlingsmänniska gör jag allt för att ni skall känna er nöjda med min tjänst och alltid gå ut med känslan från vårt samarbete att ni har gjort den bästa affären!

Mäklare Marika Greus
Marika Greus mäklare
Marika Greus

Jag är fastighetsmäklare sedan 2006 och är verksam i Västra Göteborg, där jag förmedlar både bostadsrätter och villor/radhus. Jag älskar mitt jobb och varje förmedling är för mig ett stort förtroende som en säljare ger mig i en av sitt livs (för de flesta) största affärer. För mig är målet alltid att ha både nöjda säljare och köpare och att skapa långsiktiga relationer. Med min långa erfarenhet...

Mäklare Petra Nilbo
Petra Nilbo mäklare
Petra Nilbo

Mitt mål är att du som säljare skall bli 100%-igt nöjd och du skall känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen samtidigt som du som säljare skall få högsta möjliga slutpris och en bra köpare.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Askims Verkstadsväg 17
43634 Askim

gbg.vaster@lansfast.se

031-451111

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.