Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Vi är Sveriges snabbast växande mäklarbyrå. Dessutom har vi vunnit priset "Sveriges nöjdaste kunder" de senaste 3 åren enligt mätning av SKI.

Vi brinner för att varje affär skall avslutas med både nöjda säljare och köpare, Varje affär är unik och ingen den andra lik.

Vill ni höra mer hur vi anser en lyckad affär utförs så hör gärna av er så berättar vi!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Palmquist
Amanda Palmquist mäklare
Amanda Palmquist

Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen. Det är den typen av trygghet alla mina kunder skall uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord.

Mäklare Amanda Öst
Amanda Öst mäklare
Amanda Öst

Om du önskar att ha en mäklare som är engagerad, lyhörd och ärlig så är det mig du ska välja! I mina försäljningar kan jag lova dig att ingenting lämnas åt slumpen, jag skräddarsyr varje försäljning utefter dina behov och jobbar alltid för att vi ska uppnå våra gemensamma mål. För mig är det väldigt viktigt att samtliga parter känner sig trygga genom processen, detta skapas genom kunskap och god...

Mäklare Nils Sigurd
Nils Sigurd mäklare
Nils Sigurd

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Har jobbat som fastighetsmäklare i 9 år och gjort över 700 försäljningar så min erfarenhet är stor. Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara inför en budgivning, vilket trots allt är den...

Mäklare Adam Frostelind
Adam Frostelind

Adam Frostelind är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Johannes Westin
Johannes Westin

Johannes Westin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Nicole Ekvall
Nicole Ekvall

Nicole Ekvall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Simon Hultström
Simon Hultström

Simon Hultström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Östra Hamngatan 32
40421 Göteborg

gbg.centrum@gbg.lansforsakringar.se

031-708 66 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.