Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Vi är Sveriges snabbast växande mäklarbyrå. Dessutom har vi vunnit priset "Sveriges nöjdaste kunder" de senaste 3 åren enligt mätning av SKI.

Vi brinner för att varje affär skall avslutas med både nöjda säljare och köpare, Varje affär är unik och ingen den andra lik.

Vill ni höra mer hur vi anser en lyckad affär utförs så hör gärna av er så berättar vi!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Palmquist
Amanda Palmquist mäklare

Amanda Palmquist

Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen. Det är den typen av trygghet alla mina kunder skall uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord.

Mäklare Angelica Stenvold
Angelica Stenvold mäklare

Angelica Stenvold

Driven, positiv och engagerad beskriver mig som mäklare med några få enkla ord. Jag vill ständigt överträffa mina kunders förväntningar, oavsett om de är köpare eller säljare. Jag värdesätter mina kundrelationer och målet är att de ständigt ska vara återkommande och 100 % nöjda.

Mäklare Dennis Tasbas
Dennis Tasbas mäklare

Dennis Tasbas

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 120% nöjda. Jobbar i Göteborg centrum områden som Vasastan, Lorensberg, Johanneberg, Kungshöjd, Annedal, Guldheden och Linnéstaden. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom min erfarenhet och kunskap vill jag att både säljare och köpare...

Mäklare Nils Sigurd
Nils Sigurd mäklare

Nils Sigurd

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Har jobbat som fastighetsmäklare i 9 år och gjort över 700 försäljningar så min erfarenhet är stor. Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara inför en budgivning, vilket trots allt är den...

Mäklare Amanda Öst

Amanda Öst

Amanda Öst är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Östra Hamngatan 32
40421 Göteborg

gbg.centrum@gbg.lansforsakringar.se

031-708 66 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.