Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster

Under senaste året var vi ett av de kontor som sålde absolut flest bostäder i Östra Göteborg.
Därav innehar vi ett stort spekulantregister med flera köpklara intressenter.

Vi brinner för att varje affär skall avslutas med både nöjda säljare och köpare.
Varje affär är unik och ingen den andra lik.

Vill ni höra mer hur vi anser en lyckad affär utförs så hör gärna av er så berättar vi!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Palmquist
Amanda Palmquist mäklare

Amanda Palmquist

Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen. Det är den typen av trygghet alla mina kunder skall uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord.

Mäklare Nils Sigurd
Nils Sigurd mäklare

Nils Sigurd

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Har jobbat som fastighetsmäklare i 9 år och gjort över 700 försäljningar så min erfarenhet är stor. Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara inför en budgivning, vilket trots allt är den...

Mäklare Sofia Drackner
Sofia Drackner mäklare

Sofia Drackner

Min ambition är att leva på nöjda och återkommande kunder. Jag jobbar alltid för att mina kunder, både säljare och köpare, ska känna sig riktigt nöjda så att jag blir det självklara valet när det är dags att göra nästa flytt. Hur man blir riktigt nöjd skiljer många gånger åt från kund till kund. Vilket betyder att jag alltid måste vara lyhörd, engagerad och flexibel över hur jag formar den...

Mäklare William Bahno
William Bahno mäklare

William Bahno

När jag förmedlar din bostad, förmedlar jag den som om den vore min egen! Min största drivkraft är att alltid försöka överträffa kundens förväntningar och jag jobbar alltid helhjärtat för att mina kunder ska bli så nöjda som de bara kan bli.

Mäklare Lovisa Hägermalm
Lovisa Hägermalm mäklare

Lovisa Hägermalm

Lovisa Hägermalm är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor.

Mäklare Johanna Håkansson

Johanna Håkansson

Johanna Håkansson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Philip Akyol

Philip Akyol

Philip Akyol är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Lerum, Alingsås, Ale, Vårgårda, Herrljunga, Vänersborg, Trollhättan, Grästorp, Essunga, Vara, Falköping och Skara.

Mäklare Sasa Sekulic

Sasa Sekulic

Sasa Sekulic är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg och Härryda.

Mäklare Tomas Akyol

Tomas Akyol

Tomas Akyol är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Göteborg och Kungälv.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster

Östra Hamngatan 32
40421 Göteborg

gbg-oster@gbg.lansforsakringar.se

031-7881830

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.