Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Andreas Sörlin
Andreas Sörlin mäklare

Andreas Sörlin

Länsförsäkringar där jag arbetar är ett varumärke som de flesta känner till. Enligt mig och många andra är ”trygghet” det första man förknippar med detta varumärke. Just trygghet, i kanske en av livets största affärer är något jag vill ge och erbjuder mina kunder! Går ni i säljtankar, eller bara är nyfikna på vad värdet av er bostad är idag och vill ni anlita en mäklare med brinnande,...

Mäklare Christer Garp
Christer Garp mäklare

Christer Garp

Som fastighetsmäklare har jag ett genuint engagemang och mitt mål är att alltid försöka överträffa dina förväntningar genom att vara lyhörd, påläst och noggrann.

Mäklare Elin Ahlgren
Elin Ahlgren mäklare

Elin Ahlgren

Jag är noggrann och delaktig genom hela processen. Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Ni får en engagerad mäklare som alltid finns tillgänglig och vill genomföra affären på bästa möjliga vis.

Mäklare Elna Nilsson
Elna Nilsson mäklare

Elna Nilsson

Det viktigaste för mig är att tillsammans med kunden skapa de bästa förutsättningarna för att få en lyckad affär. För en del kunder betyder en lyckad affär ett högt slutpris, för andra handlar det om en snabb och smidig affär. Det är mitt jobb att ta reda på hur just du vill ha det och sedan använda all min kunskap och erfarenhet för att nå det målet.

Mäklare Henrik Gunnarsson
Henrik Gunnarsson mäklare

Henrik Gunnarsson

Hej! Tack för att du tittar in på min profil! I min yrkesroll drivs jag av att kunna påverka affären och skapa riktigt lyckade försäljningar åt mina kunder, som alla är på väg någonstans i sina liv! Det är otroligt givande och stimulerande att få vara drivande och kunna påverka denna process. Mitt mål med affären är att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar och pratar gott om mig...

Mäklare Maria Wallström
Maria Wallström mäklare

Maria Wallström

För mig är du som kund det absolut viktigaste. Det är utgångsläget jag har som min roll som fastighetsmäklare och det jag värdesätter absolut högst. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg, omhändertagen och att du samarberar med en kunnig och erfaren mäklare. Jag har varit verksam på Gävles marknad sen 2006 och har under åren fått många återkommande kunder som både säljer och köper genom...

Mäklare Pernilla Berglund
Pernilla Berglund mäklare

Pernilla Berglund

För mig är det viktigt att du som kund känner att du är i fokus och får de råd och tips du behöver för att kunna genomföra en trygg och säker bostadsaffär, samtidigt som jag ser till vi har rätt förutsättningar för att få maximalt betalt.

Mäklare Petra Adebäck
Petra Adebäck mäklare

Petra Adebäck

Det viktigaste för mig är att tillsammans med kunden skapa de bästa förutsättningarna för att få en lyckad affär. För en del kunder betyder en lyckad affär ett högt slutpris, för andra handlar det om en snabb och smidig affär. Det är mitt jobb att ta reda på hur just du vill ha det och sedan använda all min erfarenhet och kunskap för att nå det målet.

Mäklare Stefano Pierrou
Stefano Pierrou mäklare

Stefano Pierrou

En bostadsförsäljning är troligen den största affären i våra liv. Det är ett stort ansvar där jag jobbar nära dig som kund så du hela vägen är informerad om vad som händer. Jag är väldigt engagerad och kommer göra allt jag kan för att din bostadsaffär ska bli precis så bra som du önskar.

Mäklare Philip Grabert

Philip Grabert

Philip Grabert är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Hammarby Sjöstad, Johanneshov, Nacka, Nacka Strand, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Stockholm, Södermalm, Årsta och Älta.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Drottninggatan 35
80311 Gävle

gavle@lansfast.se

026-150240

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.