Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Danielsson
Alexander Danielsson mäklare
Alexander Danielsson

Mitt största fokus genom hela processen är att alltid hålla min säljare uppdaterad och i slutändan slå dennes förväntningar. Rekordpriser och rekordförsäljningar är det som driver mig i detta yrke. Det finns inget problem som inte har bra lösningar.

Mäklare Alfred Gunnarsson
Alfred Gunnarsson mäklare
Alfred Gunnarsson

Noggrann, effektiv och målinriktad. Jag är en tävlingsmänniska ut i spetsen som alltid vill leverera kundservice på högsta nivå.

Mäklare Dennis Sivertsson
Dennis Sivertsson mäklare
Dennis Sivertsson

Att som mäklare få hjälpa till att sälja någons bostad är ett stort ansvar och ett förtroende som grundläggs långt innan den faktiska försäljningen och lever kvar långt efteråt. Mitt namn är Dennis Sivertsson och jag arbetar sedan 2012 som fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, då jag slutförde min utbildning på Högskolan i Gävle. Personligt engagemang, affärsmässig,...

Mäklare Johan Sandberg
Johan Sandberg mäklare
Johan Sandberg

Jag är engagerad genom hela processen, allt från före, under till efter affären. Vi som mäklare lever på rekommendationer och efter mina 6 år som mäklare i området kan jag med trygghet säga att mina kunder gillar mitt arbetssätt så pass bra att de gärna rekommenderar mig vidare till vänner, bekanta, grannar, familj osv.

Mäklare Josefin Uggla
Josefin Uggla mäklare
Josefin Uggla

Jag har många års erfarenhet och har under de senaste åren varit en av de mäklare som sålt mest i vårt område. Jag har många återkommande kunder och får många rekommendationer som jag värnar gott om. Jag gör alltid mitt yttersta för att just Er affär ska bli genomförd på absolut bästa möjliga vis.

Mäklare Julia Larsson
Julia Larsson mäklare
Julia Larsson

Jag jobbar alltid för att mina säljare ska vara 100% nöjda med hela processen, allt från första värderingsmöte till avslutad försäljning.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Tobias Magnusson
Tobias Magnusson mäklare
Tobias Magnusson

Många års erfarenhet av både uppåt- och nedåtgående marknader. Det skapar rätt förutsättningar att leverera bästa möjliga resultat.

Mäklare Walid Mirzazadeh
Walid Mirzazadeh mäklare
Walid Mirzazadeh

Jag älskar att få utöva mitt drömyrke i området där jag är uppvuxen. Jag strävar efter att hela tiden överträffa mina kunders förväntningar. Jag är målmedveten och serviceinriktad. Min stora lokalkännedom gör mig till det bästa valet av mäklare i Enskede.

Mäklare Johan Granath
Johan Granath mäklare
Johan Granath

Johan Granath är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede

Sofielundsvägen 9C
12132 Enskede

enskede@lansfast.se

08-410 69 800

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.