Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Danderyd

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Danderyd

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Danderyd

Vi är ett kontor full av engagerade mäklare. Vi har rätt mäklare för ditt område och sitter i Täby Centrum.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Cecilia Widmark
Cecilia Widmark mäklare
Cecilia Widmark

Du ska anlita mig för att få en erfaren, professionell mäklare med stort engagemang. Jag kommer att ge dig en trygg försäljning till högsta möjliga försäljningspris.

Mäklare Daniel Senkal
Daniel Senkal mäklare
Daniel Senkal

Vet att det är svårt att hitta en erfaren mäklare som samtidigt är extremt driven och strukturerad. Med åren finns det risk att en mäklare inte har samma engagemang.

Mäklare Emelie Andersson Sthyr
Emelie Andersson Sthyr mäklare
Emelie Andersson Sthyr

Att varje dag känna glädje för att gå till jobbet är få förunnat. Engagerad, noggrann och påläst är några egenskaper som jag värdesätter och som avspeglas tydligt i mitt arbete. Mitt stora intresse för hästar har dessutom satt grunden för min lyhördhet och tydlighet vilket jag behöver i min vardag. Att jobba med ett starkt varumärke samt duktiga och drivande kollegor inspirerar mig till att...

Mäklare Johan Fronaeus
Johan Fronaeus mäklare
Johan Fronaeus

Jag är villig att kämpa och arbeta hårt med din försäljning, så att den verkligen blir såld och inte bara är till salu. Med vår starka marknadsposition som vi har i Täby och Danderyd så har vi troligen redan träffat din framtida köpare.

Mäklare Louise Häggberg
Louise Häggberg mäklare
Louise Häggberg

Med flera års erfarenhet samt sitt stora intresse av bostadsbranschen anses hon vara en mycket kompetent mäklare som gör det lilla extra för att ge er det absolut högsta möjliga slutpriset.

Mäklare Martin Fröblom
Martin Fröblom mäklare
Martin Fröblom

Jag brinner för att ge mina kunder högsta kvalité och engagemang genom hela affären samt en målsättning att alltid överträffa både köparens och säljarens förväntningar. Jag har 20 års erfarenhet inom mäklarbranschen och jag har bott i Täby i hela mitt liv vilket har gett mig en enorm kunskap inom yrket samt ett omfattande nätverk främst i Täby. Detta har också lett till att de flesta av mina...

Mäklare Mattheus Hanna
Mattheus Hanna mäklare
Mattheus Hanna

Jag fokuserar på din trygghet samtidigt som jag jobbar för att du ska slå rekord i området. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i 6 år och har erfarenheten för att ta oss i mål tryggt och säkert.

Mäklare Rima Senkal
Rima Senkal mäklare
Rima Senkal

Oavsett vilken marknad som råder ser jag till att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ditt läge och din bostad. Min ambition är att alltid arbeta på det sätt som skapar trygghet för dig men också för att du ska få bäst betalt för din bostad.

Mäklare Anneli Strandberg
Anneli Strandberg

Med lång och gedigen erfarenhet tar jag hand om din försäljning på bästa sätt! Uppväxt och bosatt i Täby kommun gör att jag kan marknaden väl och har ett brett kontaktnät, vilka är viktiga faktorer då man väljer en mäklare. Driven, affärsmässig och positivism är mina ledord. Efter avslutad affär har jag mycket nöjda kunder - såväl köpare som säljare! Välkommen att kontakta mig om du skall göra...

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Danderyd

Esplanaden 6
18339 Täby

danderyd@lansfast.se

08-50069000

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Danderyd?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.