Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge, Säter och Gagnef. Vi är din trygga bostadsexpert. Att köpa eller sälja bostad är kanske den största affären du gör i livet och då är det skönt att få hjälp av någon som har koll. Vi växer snabbast i Sverige och enligt Svenskt kvalitetsindex är vi också den fastighetsmäklare som har nöjdast kunder. Vi hjälper dig genom hela processen och tar hand om allt som rör din försäljning, från början till slut, med största engagemang och omsorg.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Erik Westberg
Erik Westberg mäklare

Erik Westberg

Jag är en del av Sveriges snabbast växande mäklarkedja med Sveriges mest nöjda kunder. Vi drivs av att förmedla trygga bostadsaffärer till bäst resultat. Vi är det självklara valet när du ska göra...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Helena Backén
Helena Backén mäklare

Helena Backén

Jag arbetar på Sveriges snabbast växande mäklarkedja med Sveriges mest nöjda kunder. Vi drivs av att förmedla trygga bostadsaffärer till bäst resultat. Vi är det självklara valet när du ska göra ditt livs affär. Välkommen!

Mäklare Jenny Lorenz
Jenny Lorenz mäklare

Jenny Lorenz

Jag är en del av Sveriges snabbast växande mäklarkedja med Sveriges mest nöjda kunder. Vi drivs av att förmedla trygga bostadsaffärer till bäst resultat. Vi är det självklara valet när du ska göra ditt livs affär. Välkommen!

Mäklare Moa Lindström Skogman

Moa Lindström Skogman

Moa Lindström Skogman är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Häradsvägen 18
78127 Borlänge

borlange@lansfast.se

0243-79 53 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.