Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bandhagen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bandhagen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bandhagen

Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rangstaplan 5 i Högdalen Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Bandhagen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Dennis Sivertsson
Dennis Sivertsson mäklare
Dennis Sivertsson

Att som mäklare få hjälpa till att sälja någons bostad är ett stort ansvar och ett förtroende som grundläggs långt innan den faktiska försäljningen och lever kvar långt efteråt. Mitt namn är Dennis Sivertsson och jag arbetar sedan 2012 som fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, då jag slutförde min utbildning på Högskolan i Gävle. Personligt engagemang, affärsmässig,...

Mäklare Johan Güleç
Johan Güleç mäklare
Johan Güleç

Är du intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär? Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag som mäklare i kombination med en komplett mäklartjänst från Notar skapar de bästa förutsättningarna för just din bostadsförsäljning.

Mäklare Johan Sandberg
Johan Sandberg mäklare
Johan Sandberg

Jag är engagerad genom hela processen, allt från före, under till efter affären. Vi som mäklare lever på rekommendationer och efter mina 6 år som mäklare i området kan jag med trygghet säga att mina kunder gillar mitt arbetssätt så pass bra att de gärna rekommenderar mig vidare till vänner, bekanta, grannar, familj osv.

Mäklare Samandar Svantesson
Samandar Svantesson mäklare
Samandar Svantesson

Mina främsta egenskaper ligger i att jag är positiv, förtroendeingivande och med en ständig drivkraft att utvecklas som yrkesman och person. Med stor omtänksamhet, brinnande engagemang och mycket nedlagd tid skapar jag de rätta förutsättningarna för att få bästa möjliga resultat.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bandhagen

Rangstaplan 5
12454 Bandhagen

bandhagen@lansfast.se

08-562 88 910

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bandhagen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.