Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralgatan 3 i Alvesta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Alvesta!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Franzén
Alexander Franzén mäklare
Alexander Franzén

Bostadsaffären är troligtvis den största affären du gör, här uppstår känslor men även stora beslut. Med min kunskap och trygghet så hjälper jag dig genom affären med stort engagemang och arbete - allt för att nå det bästa resultatet för alla parter.

Mäklare Jonas Hellström
Jonas Hellström mäklare
Jonas Hellström

Husdrömmar som ska förverkligas och nya hem som ska skapas. För mig är lyckliga kunder alltid målet – oavsett om du är säljare eller köpare.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Centralgatan 3
35115 Alvesta

alvesta@lansfast.se

047213030

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.