Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ale torg 7 i Nödinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Ale!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Angelica Almqvist
Angelica Almqvist mäklare

Angelica Almqvist

Att arbeta som fastighetsmäklare innebär att alltid ha kunden i fokus och erbjuda bästa möjliga service för att just din bostadsaffär ska bli din bästa affär. Med stort engagemang och fokus på kvalitet och trygghet strävar jag hela tiden efter att överträffa mina kunders förväntningar. Mitt mål är att du blir så nöjd att du vill arbeta med mig igen vid nästa bostadsaffär och rekommendera mig...

Mäklare Fredrik Hellberg
Fredrik Hellberg mäklare

Fredrik Hellberg

Är född och uppvuxen i Ale kommun och har varit verksam fastighetsmäklare i många år inom Aleområdet. Upplevs som en glad, social person med stort engagemang och noggrannhet. Detta hoppas jag märks i mitt arbete. Välkommen att kontakta mig!

Mäklare Gregers Winbo
Gregers Winbo mäklare

Gregers Winbo

Som både köpare och säljare önskar man en kompetent, professionell och noggrann mäklare och dessa egenskaper är något mina kunder oftast uttrycker om mig. Jag vill inte ha några lösa trådar före, under eller efter affären. Gör rätt första gången helt enkelt.

Mäklare Lasse Knaving
Lasse Knaving mäklare

Lasse Knaving

Att arbeta som fastighetsmäklare passar mig som handen i handsken, det ger mig möjlighet att få träffa många spännande och intressanta människor i olika faser av livet. Jag älskar att göra affärer och tycker det är fantastiskt när både köpare och säljare är nöjda med mitt arbete som mäklare. Jag är mycket målmedveten och min arbetsdag är inte nio till fem utan jag är tillgänglig stora delar av...

Mäklare Peter Eriksson
Peter Eriksson mäklare

Peter Eriksson

Jag vill att man ska använda mig om man vill ha en mäklare som är engagerad och erfaren.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Ale Torg 7
44921 Nödinge

ale@lansfast.se

0303-24 50 51

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.