Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ale torg 7 i Nödinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Ale!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Elias Dehen
Elias Dehen mäklare
Elias Dehen

Det är jag som är Elias Dehen, ditt trygga val när du ska sälja din bostad till ett högt slutpris. Med en bakgrund som före detta elitfotbollsspelare och mångårig erfarenhet inom försäljning vet jag vad som krävs för att just du skall få bäst betalt för din bostad. Med min bakgrund, erfarenhet samt driv lämnar jag inget åt slumpen, både säljare och köpare skall känna att de blivit väl...

Mäklare Fredrik Hellberg
Fredrik Hellberg mäklare
Fredrik Hellberg

Är född och uppvuxen i Ale kommun och har varit verksam fastighetsmäklare i många år inom Aleområdet. Upplevs som en glad, social person med stort engagemang och noggrannhet. Detta hoppas jag märks i mitt arbete. Välkommen att kontakta mig!

Mäklare Gregers Winbo
Gregers Winbo mäklare
Gregers Winbo

Som både köpare och säljare önskar man en kompetent, professionell och noggrann mäklare och dessa egenskaper är något mina kunder oftast uttrycker om mig. Jag vill inte ha några lösa trådar före, under eller efter affären. Gör rätt första gången helt enkelt.

Mäklare Lasse Knaving
Lasse Knaving mäklare
Lasse Knaving

Att arbeta som fastighetsmäklare passar mig som handen i handsken, det ger mig möjlighet att få träffa många spännande och intressanta människor i olika faser av livet. Jag älskar att göra affärer och tycker det är fantastiskt när både köpare och säljare är nöjda med mitt arbete som mäklare. Jag är mycket målmedveten och min arbetsdag är inte nio till fem utan jag är tillgänglig stora delar av...

Mäklare Peter Eriksson
Peter Eriksson mäklare
Peter Eriksson

Jag vill att man ska använda mig om man vill ha en mäklare som är engagerad och erfaren.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Ale Torg 7
44921 Nödinge

ale@lansfast.se

0303-24 50 51

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.