Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Linda Nilsson
Linda Nilsson mäklare
Linda Nilsson

Att vara fastighetsmäklare är för mig inte bara ett jobb utan även min passion. Jag älskar variationen av att förmedla fastigheter, bostadsrätter och gårdar och att få hjälpa människor att hitta sitt drömboende. Jag brinner för att hjälpa mina kunder till bästa resultat och därför ger jag alltid allt i varje bostadsaffär.

Mäklare Björn Nilsson
Björn Nilsson

Björn Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Bodil Gisslén Sundelin
Bodil Gisslén Sundelin

Bodil Gisslén Sundelin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen, Orrviken, Tandsbyn och Östersund.

Mäklare Camilla Nordbakk
Camilla Nordbakk

Camilla Nordbakk är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen, Orrviken, Tandsbyn och Östersund.

Mäklare Christina Marktin
Christina Marktin

Christina Marktin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen, Orrviken, Tandsbyn och Östersund.

Mäklare Linda Karlsson
Linda Karlsson

Linda Karlsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen, Orrviken, Tandsbyn och Östersund.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Stortorget 3 C
83130 Östersund

lansfast.ostersund@lfz.se

063-517830

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.