Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Linda Nilsson
Linda Nilsson mäklare

Linda Nilsson

Att vara fastighetsmäklare är för mig inte bara ett jobb utan även min passion. Jag älskar variationen av att förmedla fastigheter, bostadsrätter och gårdar och att få hjälpa människor att hitta sitt drömboende. Jag brinner för att hjälpa mina kunder till bästa resultat och därför ger jag alltid allt i varje bostadsaffär.

Mäklare Björn Nilsson

Björn Nilsson

Björn Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Gävleborg, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Bodil Gisslén Sundelin

Bodil Gisslén Sundelin

Bodil Gisslén Sundelin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Camilla Nordbakk

Camilla Nordbakk

Camilla Nordbakk är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Christina Marktin

Christina Marktin

Christina Marktin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Jämtland, Lit, Munkflohögen, Orrviken, Tandsbyn och Östersund.

Mäklare Linda Karlsson

Linda Karlsson

Linda Karlsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Stortorget 3 C
83130 Östersund

lansfast.ostersund@lfz.se

063-517830

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.