Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Johanneshovsvägen 96 i Årsta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Årsta!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Alexander Danielsson
Alexander Danielsson mäklare
Alexander Danielsson

Mitt största fokus genom hela processen är att alltid hålla min säljare uppdaterad och i slutändan slå dennes förväntningar. Rekordpriser och rekordförsäljningar är det som driver mig i detta yrke. Det finns inget problem som inte har bra lösningar.

Mäklare Johan Sandberg
Johan Sandberg mäklare
Johan Sandberg

Jag är engagerad genom hela processen, allt från före, under till efter affären. Vi som mäklare lever på rekommendationer och efter mina 6 år som mäklare i området kan jag med trygghet säga att mina kunder gillar mitt arbetssätt så pass bra att de gärna rekommenderar mig vidare till vänner, bekanta, grannar, familj osv.

Mäklare Andreas Tegesjö
Andreas Tegesjö mäklare
Andreas Tegesjö

Jag kommer att arbeta hårt för att du som säljare ska bli nöjd med din bostadsaffär. Jag har en bred bakgrund och har i hela mitt liv arbetat med människor och kundrelationer.

Mäklare Tobias Magnusson
Tobias Magnusson mäklare
Tobias Magnusson

Många års erfarenhet av både uppåt- och nedåtgående marknader. Det skapar rätt förutsättningar att leverera bästa möjliga resultat.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta

Johanneshovsvägen 96
12050 Årsta

arsta@lansfast.se

08-410 35 920

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.