Innerstadsspecialisten Södermalm

Innerstadsspecialisten Södermalm

Innerstadsspecialisten Södermalm

Ingen kan sitt område så bra som den som alltid finns där – som bor, jobbar och lever i kvarteren. Denna övertygelse har drivit oss i drygt 20 år. Vi förmedlar nämligen bostäder i det område vi kan allra bäst: Stockholms innerstad. Och vi gör det med kunskap, ett brett kontaktnät och en energi som driver oss att alltid tänka nytt och ge högsta möjliga service. Det resulterar i nöjda kunder – både säljare och köpare.

Vi är också mer än en traditionell mäklare.
Vi slår oss aldrig till ro, utan utvecklar ständigt nya lösningar för våra kunders behov. Nu leder vi utvecklingen inom nyproduktion och förädling av råvindar genom att erbjuda innovativ konceptutveckling och helhetslösningar med ännu bättre service, kunskap och kvalitet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Käll Knaust
Carina Käll Knaust mäklare
Carina Käll Knaust

Lång erfarenhet 19 år i branschen och 15 år som fastighetsmäklare. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Mäklare Carolin Svensson
Carolin Svensson mäklare
Carolin Svensson

Med över tio års erfarenhet som fastighetsmäklare, och även en utbildning som civilekonom, har jag en god och bred kunskap inom yrket. För att ditt livs största (och kanske bästa) affär ska bli så lyckad som möjligt lägger jag ner ett stort engagemang genom hela processen, såväl innan som under och efter. Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg och med min långa erfarenhet som...

Mäklare Charlotte Sandström
Charlotte Sandström mäklare
Charlotte Sandström

Jag brinner för sitt yrke och ser varje affär som ett hedersuppdrag. Jag som fastighetsmäklare är extremt engagerad, tillgänglig, tävlingsinriktad och strukturerad. Mitt mål är alltid rekordpris och i 99% av fallen senaste åren har det varit uppnått mål.

Mäklare Elin Ljungberg
Elin Ljungberg mäklare
Elin Ljungberg

Jag är en glad och trygg norrländska. Min drivkraft är att alltid få 100 % nöjda kunder, såväl säljare som köpare. Detta kräver en stor portion engagemang, lyhördhet samt att göra det lilla extra. Efter nio år som mäklare vet jag hur just din bostad ska lyftas fram för att nå högsta möjliga slutpris!

Mäklare Kourosh Farhang
Kourosh Farhang mäklare
Kourosh Farhang

Jag har sedan 2008 arbetat framgångsrikt som fastighetsmäklare och har förmedlat över 700 lägenheter med väl godkänt resultat. Jag har under hela mitt vuxna liv arbetat med försäljning i dess olika former och branscher. Söker du en socialt kompetent mäklare med energi som få? Då är jag helt klart din mäklare! /Kourosh Farhang

Mäklare Marcus Strömberg
Marcus Strömberg mäklare
Marcus Strömberg

Här hittar ni en mäklare som älskar sitt jobb och drivs av höga prestationer. Att få jobba aktivt med framförallt försäljning men också inredning, tekniska frågor och juridik – samtidigt som man dagligen träffar spännande och trevliga kunder som oftast håller på med sitt livs största affär är ett otroligt privilegium. Mitt motto är att varje spekulant är en köpare och mitt mål är alltid att...

Mäklare Nicole Uddén
Nicole Uddén mäklare
Nicole Uddén

Du får en engagerad fastighetsmäklare med ett genuint intresse för människor och service som alltid gör det lilla extra för att du som kund ska blir mer än nöjd. Tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för bästa möjliga förutsättningar. Du får en energisk och målinriktad mäklare med ditt bästa i fokus, vilket kommer visa sig i slutpriset.

Mäklare Youssef Bakali
Youssef Bakali mäklare
Youssef Bakali

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under åren vunnit stor uppskattning från såväl köpare som säljare. Genom att guida och ge kunden verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig nöjda kunder och mängder av rekommendationer. Jag lägger oerhört mycket tid på varje affär och strävar efter att kunderna ska känna sig oerhört nöjd med det arbete jag bistår...

Mäklare Charlotta Larsson
Charlotta Larsson

Charlotta Larsson är mäklare på Innerstadsspecialisten och förmedlar bostadsrätter i Stockholm.

Innerstadsspecialisten Södermalm

Nytorgsgatan 23 B
11640 stockholm

kontakt@innerstadsspecialisten.se

08-666 00 04

Är du kontorschef på Innerstadsspecialisten Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.