Innerstadsspecialisten

Innerstadsspecialisten

Innerstadsspecialisten

VI KAN STOCKHOLM
Ingen kan sitt område så bra som den som alltid finns där – som bor, jobbar och lever i kvarteren. Denna övertygelse har drivit oss i drygt 20 år. Vi förmedlar nämligen bostäder i det område vi kan allra bäst: Stockholms innerstad. Och vi gör det med kunskap, ett brett kontaktnät och en energi som driver oss att alltid tänka nytt och ge högsta möjliga service. Det resulterar i nöjda kunder – både säljare och köpare.

VI ÄR OCKSÅ MER ÄN EN TRADITIONELL MÄKLARE.
Vi slår oss aldrig till ro, utan utvecklar ständigt nya lösningar för våra kunders behov. Nu leder vi utvecklingen inom nyproduktion och förädling av råvindar genom att erbjuda innovativ konceptutveckling och helhetslösningar med ännu bättre service, kunskap och kvalitet.

ALLA VÅRA FASTIGHETSMÄKLARE ÄR MEDLEMMAR I FASTIGHETSMÄKLARFÖRBUNDET OCH MÄKLARSAMFUNDET.
Tillsammans förmedlar vi cirka 550 lägenheter inom tullarna varje år. Och fler och fler hittar till oss. Det tackar vi alla våra kunder för.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Hansson
Amanda Hansson mäklare
Amanda Hansson

För mig är varje affär ett hedersuppdrag varför det är en självklarhet för mig att alltid sträva efter att överträffa mina kunders förväntningar. Det gör jag genom att vara engagerad, resultatinriktad och strukturerad. Jag är alltid påläst och använder rak kommunikation igenom hela processen vilket gör att båda mina köpare och säljare kan känna sig trygga. Som utbildad ekonom samt...

Mäklare Magnus Holmberg
Magnus Holmberg mäklare
Magnus Holmberg

Erfaren och genuin mäklare med över 2000 gjorda försäljningar i Stockholms innerstad. Här får ni en glad och positiv mäklare som är påläst vid alla tillfällen och extremt driven för att nå toppresultat!

Mäklare My Engblom Von Strauss
My Engblom Von Strauss mäklare
My Engblom Von Strauss

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år och trivs fantastiskt bra med mitt jobb! Tack vare mina många år i branschen har jag stor kunskap om alla delmoment i säljprocessen. Jag bor i Vasastan och säljer bostadsrätter i hela innerstan. Som mäklare är jag engagerad, noggrann samt mycket positiv! Mitt mål i varje enskild affär är att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar!...

Mäklare Poneh Motai
Poneh Motai mäklare
Poneh Motai

Med flera år i fastighetsbranschen har jag samlat på mig stor erfarenhet och kunskap om alla delmoment i försäljningsprocessen. Min ambition med din försäljning är att överträffa dina förväntningar, så att du rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Varje bostadsaffär är unik och en av livets största investeringar, därför krävs det en mäklare som är minst lika engagerad som du. Med stort...

Mäklare Tove Stål
Tove Stål mäklare
Tove Stål

Med ett enormt engagemang och med snart 10 år i branschen lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Jag är lyhörd, målinriktad och oerhört driven genom hela processen. Noggrant skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg och kvalitativ bostadsaffär.

Mäklare Viktor Moberg
Viktor Moberg mäklare
Viktor Moberg

Jag är en energisk och tävlingsinriktad person som älskar mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag drivs av att genom hela försäljningsprocessen överträffa mina kunders förväntningar, detta hela vägen fram i mål, där jag alltid jobbar för att nå högst slutpris. Jag är uppvuxen i Stockholm med oerhörd lokalkännedom och kärlek för alla gator och stadsdelar. Mina främsta egenskaper är att jag är både...

Mäklare Bahar Nabavi
Bahar Nabavi

Bahar Nabavi är mäklare på Innerstadsspecialisten och förmedlar bostadsrätter i Stockholm.

Mäklare Beatrice Anderberg
Beatrice Anderberg

Beatrice Anderberg är mäklare på Innerstadsspecialisten i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Innerstadsspecialisten

Birger Jarlsgatan 73-75
Stockholm

info@innerstadsspecialisten.se

08-666 00 00

Är du kontorschef på Innerstadsspecialisten?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.