HusmanHagberg Vallentuna

HusmanHagberg Vallentuna

HusmanHagberg Vallentuna

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Martin Skarin
Martin Skarin mäklare
Martin Skarin

Jag är född, uppvuxen och bosatt i Vallentuna - jag har därför bra koll på kommunen. Min ambition i en förmedling är att få alla parter att känna sig trygga, omhändertagna och nöjda. Ert mål är mitt mål - jag gör allt och lite till för att överträffa era förväntningar.

Mäklare Pernilla Darin Eriksson
Pernilla Darin Eriksson mäklare
Pernilla Darin Eriksson

Vill du ha en mäklare som alltid gör det lilla extra för att både köpare och säljare ska känna sig 100% trygga genom hela affären. Oavsett om du ska värdera, sälja eller köpa villa, radhus eller bostadsrätt är du välkommen att kontakta mig, jag hjälper er hela vägen.

Mäklare Febe Thulin
Febe Thulin

Febe Thulin är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Inger Olsson
Inger Olsson

Inger Olsson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Jesper Lindqvist
Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Johan Stenhardt
Johan Stenhardt

Johan Stenhardt är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Thomas Lindqvist
Thomas Lindqvist

Thomas Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Torbjörn Hane
Torbjörn Hane

Torbjörn Hane är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Victor Isaksson
Victor Isaksson

Victor Isaksson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

HusmanHagberg Vallentuna

Centralvägen 1
18631 Vallentuna

vallentuna@husmanhagberg.se

08-511 788 10

Är du kontorschef på HusmanHagberg Vallentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.