HusmanHagberg Tyresö & Älta

HusmanHagberg Tyresö & Älta

HusmanHagberg Tyresö & Älta

Vi på HusmanHagberg Tyresö är Tyresös största mäklarfirma. Vi har funnits i kommunen sedan 1983, och vi är glada att få hjälpa så många att förverkliga bostadsdrömmen.

Idag är HusmanHagberg en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 80 kontor och drygt 320 medarbetare. Vi fortsätter den nyskapande traditionen med tjänster som Kommande®, där vi hjälper dig som ska sälja att komma igång i din egen takt. Du hinner göra värdehöjande förbättringar samtidigt som vi frestar marknaden med utvalda smakprov för att höja intresset inför säljstarten.

Vi gör allt för en riktigt bra affär. Samtliga kontor inom kedjan drivs av entreprenörer som själva byggt upp sin verksamhet på sin lokala marknad. De vet exakt vad köparna efterfrågar och vad de är villiga att betala riktigt bra för. HusmanHagberg är en kedja av mäklare för mäklare och av entreprenörer för entreprenörer. Vårt fokus på att göra riktigt bra affärer har genom åren gett oss riktigt nöjda kunder.

Välkommen att göra en riktigt bra affär. Välkommen att bli riktigt nöjd du också.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Aras Ismail
Aras Ismail mäklare
Aras Ismail

Enligt mina kunder så anses jag mig vara en driftig samt innovativ mäklare då jag har ett sinne för affärer.

Mäklare Conny Lindberg
Conny Lindberg mäklare
Conny Lindberg

Jag har arbetat som lokal mäklare i Tyresö i 20 år, gillar såklart mitt jobb som innebär mycket kundmöten.. Gillar att spela golf och vara i närheten av havet. Jag kan nog påstå att jag kan mitt område efter lång tids erfarhet av mäklaryrket, Bor själv i Tyresö sedan 1990, vilket har givit mig många kontakter på alla möjliga områden.

Mäklare David Hedenström
David Hedenström mäklare
David Hedenström

Jag är franschisetagare och registrerad fastighetsmäklare på HusmanHagberg Tyresö/Älta och har sedan 2010 arbetat i Tyresö och Älta. Jag hjälpte under 2017 flest bostadssäljare i Tyresö kommun att sälja deras bostäder, med framgångsrika resultat! För min del är det viktigaste att säljaren känner sig trygg och vet att de får hjälp av en mäklare som har stor lokalkännedom och engagemang för sin...

Mäklare Emelie Hallman
Emelie Hallman mäklare
Emelie Hallman

Varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för dig. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar.

Mäklare Heléne Jernestrand
Heléne Jernestrand mäklare
Heléne Jernestrand

Jag kan marknaden i de områden jag arbetar; Tyresö och Älta. Jag har verkat som fastighetsmäklare i 15 år i denna marknad. Jag är lyhörd och vill leverera den bästa servicen till dig som säljare. Jag arbetar för att du ska få högsta möjliga pris för din bostad. Jag älskar mitt jobb där jag får träffa många härliga köpare och säljare, ingen dag är den andra lik i mitt arbete som fastighetsmäklare....

Mäklare Joakim Vistam
Joakim Vistam mäklare
Joakim Vistam

Franchisetagare Nacka/Tyresö Hej, mitt namn är Joakim Vistam och jag har arbetat i Nacka och Tyresö sedan 1992. Först som anställd mäklare och sedan 2000 som egen företagare och Franchisetagare.

Mäklare Tomas Eriksson
Tomas Eriksson mäklare
Tomas Eriksson

Jobbat som fastighetsmäklare sedan 1997 och brinner för affären och kundrelationerna.

Mäklare Peter Hansson
Peter Hansson

Peter Hansson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Boo, Fisksätra, Nacka, Nacka Strand, Orminge, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Sickla, Solsidan, Stockholms skärgård, Trollbäcken, Tyresö och Älta.

HusmanHagberg Tyresö & Älta

Bollmoravägen 24 H
13540 Tyresö

tyreso@husmanhagberg.se

08-712 60 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Tyresö & Älta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.