HusmanHagberg Täby

HusmanHagberg Täby

HusmanHagberg Täby

Vill du göra en riktigt bra fastighetsaffär i Täby gör du klokt i att vända dig till en mäklare med ett engagemang utöver det vanliga. Bostäder är vår passion och Täby är vår hemmaplan. Vi tillhör en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 400 medarbetare på drygt 90 kontor. HusmanHagberg är helt fristående från banker och försäkringsbolag. Det betyder oberoende råd utan dold agenda.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Martin Skarin
Martin Skarin mäklare
Martin Skarin

Jag är född, uppvuxen och bosatt i Vallentuna - jag har därför bra koll på kommunen. Min ambition i en förmedling är att få alla parter att känna sig trygga, omhändertagna och nöjda. Ert mål är mitt mål - jag gör allt och lite till för att överträffa era förväntningar.

Mäklare Pernilla Darin Eriksson
Pernilla Darin Eriksson mäklare
Pernilla Darin Eriksson

Vill du ha en mäklare som alltid gör det lilla extra för att både köpare och säljare ska känna sig 100% trygga genom hela affären. Oavsett om du ska värdera, sälja eller köpa villa, radhus eller bostadsrätt är du välkommen att kontakta mig, jag hjälper er hela vägen.

Mäklare Christoffer Strömberg
Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg är mäklare på HusmanHagberg i Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby och Viggbyholm.

Mäklare Febe Thulin
Febe Thulin

Febe Thulin är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Inger Olsson
Inger Olsson

Inger Olsson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Jesper Lindqvist
Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Johan Stenhardt
Johan Stenhardt

Johan Stenhardt är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Patrik Borin
Patrik Borin

Patrik Borin är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Thomas Lindqvist
Thomas Lindqvist

Thomas Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Torbjörn Hane
Torbjörn Hane

Torbjörn Hane är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Victor Isaksson
Victor Isaksson

Victor Isaksson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Brottby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

HusmanHagberg Täby

Näsbydalsvägen 17
18331 Täby

taby@husmanhagberg.se

08-768 31 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.