HusmanHagberg Sundbyberg

HusmanHagberg Sundbyberg

HusmanHagberg Sundbyberg

Vill du ha en mäklare som vet hur marknaden fungerar just i Sundbyberg? Som kommer att ge sitt allt och lite till för att Du ska bli nöjd? Vi på HusmanHagberg är inte ägda av någon bank eller försäkringsbolag och kan därför ge dig helt oberoende råd utan dold agenda – oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad. Idag har vi drygt 100 kontor och över 400 medarbetare i hela landet. Våra kunder är väldigt nöjda. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare. Välkommen att bli nöjd du också.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gabriel Mirza
Gabriel Mirza mäklare
Gabriel Mirza

Med min långa erfarenhet inom ledarskap från servicebranschens alla hörn tillsammans med mitt stora intresse för fastigheter i sin helhet tillsammans med förmågan att aldrig ge upp så bidrar detta till att du får alla förutsättningar du behöver för att få en lyckad bostadsaffär!

Mäklare Jessica Toubal
Jessica Toubal mäklare
Jessica Toubal

Du ska anlita mig om du vill ha en engagerad mäklare som kommer göra allt och det lilla extra för att Du ska bli nöjd. Det finns ingen som arbetar lika hårt som jag och jag kommer att finnas där för dig under hela resans gång. Som pricken över i:et så kommer du även få bäst betalt.

Mäklare Sebastian Scherdin
Sebastian Scherdin mäklare
Sebastian Scherdin

Med flest rekommendationer i min rygg vet jag hur du ska bli nöjd. Finns ingen som är mer uthållig än jag. Allt jag gör är med ett leende. Det ska vara kul att sälja! Speciellt till rekord! Jag förmedlar enbart här i mitt Sundbyberg. Flest sålda bostäder sen 2017!

Mäklare Siyar Hamidanoglu
Siyar Hamidanoglu mäklare
Siyar Hamidanoglu

Jag har 15 års erfarenhet som mäklare med över 1.000 bostadsaffärer i ryggen i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som...

HusmanHagberg Sundbyberg

Landsvägen 71B
17265 Sundbyberg

sundbyberg@husmanhagberg.se

0707 983 900

Är du kontorschef på HusmanHagberg Sundbyberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.