HusmanHagberg Solna

HusmanHagberg Solna

HusmanHagberg Solna

Här i Solna finns allt – fin natur, shopping, goda kommunikationer, bra restauranger och en skön stämning. Vi på HusmanHagberg känner till området väl och har bra koll på hur bostadsmarknaden fungerar. HusmanHagberg är en kedja med över 400 medarbetare på ca 100 kontor. Vi är helt fria från bank och försäkringbolag och våra fastighetsmäklare har alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gabriel Mirza
Gabriel Mirza mäklare
Gabriel Mirza

Med min långa erfarenhet inom ledarskap från servicebranschens alla hörn tillsammans med mitt stora intresse för fastigheter i sin helhet tillsammans med förmågan att aldrig ge upp så bidrar detta till att du får alla förutsättningar du behöver för att få en lyckad bostadsaffär!

Mäklare Niklas Lexander
Niklas Lexander mäklare
Niklas Lexander

Jag kan Solna och Sundbyberg och har arbetat lokalt sedan år 2004 med många nöjda kunder och höga slutpriser. Med det som grund och mitt personliga engagemang kommer jag att förvalta ert förtroende på bästa möjliga sätt.

Mäklare Ramzi Hamam
Ramzi Hamam mäklare
Ramzi Hamam

Jag har varit verksam inom HusmanHagberg sedan 2011 då jag började min karriär. Jag ser mig själv som en målmedveten och hungrig mäklare som strävar efter att göra mina kunder nöjda. Nöjda kunder och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Siyar Hamidanoglu
Siyar Hamidanoglu mäklare
Siyar Hamidanoglu

Jag har 15 års erfarenhet som mäklare med över 1.000 bostadsaffärer i ryggen i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som...

HusmanHagberg Solna

Centralvägen 3
17168 Solna

solna-sundbyberg@husmanhagberg.se

08-705 59 90

Är du kontorschef på HusmanHagberg Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.