HusmanHagberg Nacka

HusmanHagberg Nacka

HusmanHagberg Nacka

En bra mäklare har bra koll på hur bostadsmarknaden fungerar och kan ge anpassade råd utifrån varje kunds unika situation. Vår erfarenhet av marknaden just i Nacka ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder. HusmanHagberg är en kedja med över 380 medarbetare på drygt 90 kontor. Vi är helt fria från bank och försäkringbolag och har alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Tamm
Anders Tamm mäklare
Anders Tamm

Jag finner mitt driv och glädje i den ständiga kundkontakten och de utmaningar jag ställs inför varje unik försäljning för att alltid leverera högsta möjliga slutpris! Mina kunder beskriver mig bäst som aktiv, rak, tydlig och engagerad.

Mäklare Emma Bivstedt
Emma Bivstedt mäklare
Emma Bivstedt

När jag hjälper dig som säljare att genomföra en trygg och säker affär med högsta möjliga betalt för din bostad, då trivs jag! Som person är jag positiv, mycket målinriktad och lösningsfokuserad.

Mäklare Heléne Jernestrand
Heléne Jernestrand mäklare
Heléne Jernestrand

Jag kan marknaden i de områden jag arbetar; Tyresö och Älta. Jag har verkat som fastighetsmäklare i 15 år i denna marknad. Jag är lyhörd och vill leverera den bästa servicen till dig som säljare. Jag arbetar för att du ska få högsta möjliga pris för din bostad. Jag älskar mitt jobb där jag får träffa många härliga köpare och säljare, ingen dag är den andra lik i mitt arbete som fastighetsmäklare....

Mäklare Joakim Vistam
Joakim Vistam mäklare
Joakim Vistam

Franchisetagare Nacka/Tyresö Hej, mitt namn är Joakim Vistam och jag har arbetat i Nacka och Tyresö sedan 1992. Först som anställd mäklare och sedan 2000 som egen företagare och Franchisetagare.

Mäklare Jonathan Karlöf
Jonathan Karlöf mäklare
Jonathan Karlöf

Jag älskar mitt jobb! När jag valde arbetsplats var kollegorna och området ett viktigt val. Som fastighetsmäklare arbetar man ofta mycket och långa dagar, vilket gör att arbetsplatsen är min bas, där jag kan tanka energi, för det har jag mycket av. Vill du ha en fastighetsmäklare som du känner gör allt och även det lilla extra vid din försäljning, som spekulanterna känner är påläst och alert att...

Mäklare Tomas Eriksson
Tomas Eriksson mäklare
Tomas Eriksson

Jobbat som fastighetsmäklare sedan 1997 och brinner för affären och kundrelationerna.

HusmanHagberg Nacka

Forumvägen 31, Lgh 506
13153 Nacka

nacka@husmanhagberg.se

08-716 25 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Nacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.