HusmanHagberg Mölndal

HusmanHagberg Mölndal

HusmanHagberg Mölndal

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christoffer Tangen
Christoffer Tangen mäklare
Christoffer Tangen

Mitt mål är att alltid finnas tillgänglig med mitt personliga engagemang där jag också lägger stor vikt vid min anträffbarhet - ni ska i varje skede av bostadsaffären känna er trygga och få den hjälp ni behöver. Att vi tillsammans skall arbeta mot att just ni får bäst betalt för er bostad ser jag som en självklarhet.

Mäklare Janina Öberg Berggren
Janina Öberg Berggren mäklare
Janina Öberg Berggren

Jag är en driven och noggrann person som sätter stort värde på att man som kund alltid skall känna sig hörd och prioriterad. En bostad säljer inte sig själv, det krävs flexibilitet, engagemang men framförallt att man som mäklare älskar sitt jobb!

Mäklare Joachim Sköld
Joachim Sköld mäklare
Joachim Sköld

Jag har efter 17 år som mäklare samlat på mig mycket erfarenhet. All denna kunskap kommer till nytta i mitt dagliga arbete. Det handlar ofta om att förstå både köpare och säljare samt att kunna möta deras behov och hjälpa till att lösa de som behövs för att kunna gå vidare i bostadsaffären. Här är erfarenhet helt avgörande. Jag behöver inte uppfinna hjulet på nytt. Jag har sett det tidigare.

Mäklare Fredrika Knutson
Fredrika Knutson

Fredrika Knutson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Lenita Lundin
Lenita Lundin

Lenita Lundin är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

HusmanHagberg Mölndal

Toltorpsgatan 125
Mölndal

molndal-harryda@husmanhagberg.se

0762-30 90 92

Är du kontorschef på HusmanHagberg Mölndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.