HusmanHagberg Luleå

HusmanHagberg Luleå

HusmanHagberg Luleå

Luleå och Boden är fantastiska områden. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta en lägenhet, villa eller ett radhus. HusmanHagberg har över 90 kontor och drygt 380 medarbetare. Vi är helt fria från bank och försäkringbolag och har alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Våra mäklare kan sin marknad och älskar att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Camilla Samuelsson
Camilla Samuelsson mäklare
Camilla Samuelsson

Jag är driven, personlig och engagerad, har hög tillgänglighet för dig som säljare och för era spekulanter/blivande köpare. Jobbar hårt för att du ska få högsta möjliga slutpris så snabbt och smidigt som möjligt.

Mäklare Catharina Öystilä
Catharina Öystilä mäklare
Catharina Öystilä

Jag är född och uppvuxen i fantastiska Luleå. I unga år flyttade jag till Stockholm och kom att arbeta där under 16 års tid, mestadels på bank. 2001 registrerades jag som fastighetsmäklare och 2002 flyttade jag hem till Luleå och började jobba på min fars mäklarföretag som jag tog över 2003. Att vara fastighetsmäklare och delaktig i den största affären i många människors liv är ett stort...

Mäklare John Nilsson
John Nilsson mäklare
John Nilsson

Jag har en bred erfarenhet från olika marknader och av att möta alla typer av kunder, har en känsla och kunskap kring styling och inredning så att ni kan få hjälp att presentera er bostad på bästa och mest säljande vis! Dessutom ger jag mig aldrig förrän ni har fått högsta möjliga försäljningspris!

Mäklare Ola Nyberg
Ola Nyberg mäklare
Ola Nyberg

Jag ser kunden.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

HusmanHagberg Luleå

Kungsgatan 16 C
97234 Luleå

lulea@husmanhagberg.se

0920-23 07 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Luleå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.