HusmanHagberg Kungsbacka

HusmanHagberg Kungsbacka

HusmanHagberg Kungsbacka

Vill du göra en riktigt bra fastighetsaffär i Kungsbacka gör du klokt i att vända dig till en mäklare med ett engagemang utöver det vanliga. Bostäder är vår passion och Kungsbacka är vår hemmaplan. Vi tillhör en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 350 medarbetare på drygt 85 kontor. HusmanHagberg är helt fristående från banker och försäkringsbolag. Det betyder oberoende råd utan dold agenda. Kontakta oss gärna med dina frågor kring Kungsbacka - från Stråvalla i söder till Särö och Kullavik i norr.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christoffer Tangen
Christoffer Tangen mäklare
Christoffer Tangen

Mitt mål är att alltid finnas tillgänglig med mitt personliga engagemang där jag också lägger stor vikt vid min anträffbarhet - ni ska i varje skede av bostadsaffären känna er trygga och få den hjälp ni behöver. Att vi tillsammans skall arbeta mot att just ni får bäst betalt för er bostad ser jag som en självklarhet.

Mäklare Gustav Westergren
Gustav Westergren mäklare
Gustav Westergren

Jag vill att du som kund ska känna att vi gjorde den bästa möjliga affären tillsammans, och att du i slutändan är så nöjd med hela affären att du med lätthet kan rekommendera mig vidare.

Mäklare Jenny Kihlberg Hoffblad
Jenny Kihlberg Hoffblad mäklare
Jenny Kihlberg Hoffblad

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Jag har många års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar för att sträva efter det bästa...

Mäklare Joachim Sköld
Joachim Sköld mäklare
Joachim Sköld

Jag har efter 17 år som mäklare samlat på mig mycket erfarenhet. All denna kunskap kommer till nytta i mitt dagliga arbete. Det handlar ofta om att förstå både köpare och säljare samt att kunna möta deras behov och hjälpa till att lösa de som behövs för att kunna gå vidare i bostadsaffären. Här är erfarenhet helt avgörande. Jag behöver inte uppfinna hjulet på nytt. Jag har sett det tidigare.

Mäklare Therese Hasselgren
Therese Hasselgren mäklare
Therese Hasselgren

Min ambition är att ni som kunder ska känna er trygga och nöjda genom hela försäljningsprocessen. Nöjda kunder är min största motivation och med hängivenhet till varje affär hoppas jag kunna överträffa förväntningarna hos dig som kund när det gäller såväl slutpris, service och tillgänglighet.

HusmanHagberg Kungsbacka

Västergatan 2
43430 Kungsbacka

kungsbacka@husmanhagberg.se

0300-32 31 50

Är du kontorschef på HusmanHagberg Kungsbacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.