HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

Vill du ha en mäklare som vet hur marknaden fungerar just i Karlskrona och Ronneby. Välkommen till oss. Vi på HusmanHagberg är inte ägda av någon bank eller försäkringsbolag och kan därför ge dig helt oberoende råd utan dold agenda – oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad. Idag har vi drygt 90 kontor och över 380 medarbetare i hela landet. Våra kunder är väldigt nöjda. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare. Välkommen att bli nöjd du också.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Cecilia Tibblin
Cecilia Tibblin mäklare
Cecilia Tibblin

Jag har jobbat på HusmanHagberg sedan 2016. och har många års erfarenhet och framgång i försäljningsbranschen inom både detaljhandeln och telekom, som jag med stor fördel kan ta med mig in i mäklaryrket. Jag har höga förväntningar på mig själv och har alltid hjärtat med i affären. Anlitar du mig som mäklare kommer jag finnas med dig hela vägen som bollplank och rådgivare. Min stora ambition är...

Mäklare Linn Walderton
Linn Walderton mäklare
Linn Walderton

Jag har 10 års erfarenhet av mäklaryrket och vet hur vi bäst agerar utifrån bostadens förutsättningar och den rådande marknaden. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid strävar efter att uppnå det bästa resultatet. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen i framtiden.

Mäklare Peter Olsson
Peter Olsson mäklare
Peter Olsson

Jag är en energisk person såväl privat som i mitt yrke. Det jag tar på mig fullföljer jag med kvalité, engagemang och med en portion av humor. Humor berikar livet!

Mäklare Robin Aulin Söderqvist
Robin Aulin Söderqvist

Robin Aulin Söderqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Lund, Bunkeflo, Bunkeflostrand, Davidshall, Klagshamn, Limhamn, Malmö Centrum, Tygelsjö, Vintrie och Västra Hamnen.

HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

Hantverkaregatan 13
37135 Karlskrona

karlskrona@husmanhagberg.se

0455-70230

Är du kontorschef på HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.