HusmanHagberg Huddinge

HusmanHagberg Huddinge

HusmanHagberg Huddinge

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Edsberg
Fredrik Edsberg mäklare
Fredrik Edsberg

Fredrik Edsberg heter jag och är universitetsutbildad fastighetsmäklare och civilekonom. Mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare i Huddinge och familjeanknytning till Stuvsta. Jag har tidigare erfarenhet från bank och finans. Stort intresse för affärer och kundkontakter. Jag strävar alltid efter att ha både nöjda säljare och köpare.

Mäklare Rasmus Löfgren
Rasmus Löfgren mäklare
Rasmus Löfgren

Förutsättningen att nå ”rätt” slutpris är bl a att man har en kraftfull marknadsföring, men också att man ger spekulanter en korrekt information och ett positivt bemötande. Som mäklare är det viktigt att vara lyhörd för säljares och spekulanters önskemål och även viktigt att i mäklarrollen vara sig själv, visa engagemang och entusiasm och undvika en ”framfusig jargong”. I grund och botten handlar...

Mäklare Ulrika Högberg
Ulrika Högberg mäklare
Ulrika Högberg

Jag är målinriktad, positiv och har jag en stor passion för mitt jobb som fastighetsmäklare. Jag har arbetat i Huddinge sen -02, och har full koll på området.

Mäklare Peder Brännström
Peder Brännström

Peder Brännström är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Fullersta, Huddinge, Länna, Segeltorp, Skogås, Stuvsta, Trångsund och Vårby.

HusmanHagberg Huddinge

Box 2112, Stuvstatorget 10
14102 Huddinge

huddinge@husmanhagberg.se

08-779 46 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Huddinge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.