HusmanHagberg Haninge & Västerhaninge

HusmanHagberg Haninge & Västerhaninge

HusmanHagberg Haninge & Västerhaninge

Välkommen till Haninge/Västerhaninges mest erfarna fastighetsmäklarföretag med nöjdare kunder, i kommunen har vi funnits i 30 år! Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad. HusmanHagberg har drygt 90 kontor och 400 medarbetare i landet. Vår erfarenhet av marknaden just i Västerhaninge/Haninge ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gustav Larsson
Gustav Larsson mäklare
Gustav Larsson

Jag heter Gustav Larsson och arbetar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg. Jag är uppvuxen i Haninge och känner därför starka band till att arbeta här för att på bästa sätt kunna nyttja min lokalkännedom och kunskap i Kommunen. Personliga kundrelationer, trygghet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som du hittar hos mig som fastighetsmäklare. Under hela min uppväxt så...

Mäklare Mats Lundberg
Mats Lundberg mäklare
Mats Lundberg

Jag har varit verksam i Haninge kommun som mäklare i 30 år, varav 20 år som ägare och franchisetagare till kontoret i Haninge/Västerhaninge. Jag har därmed en bred erfarenhet och kunskap av alla typer av försäljningar, allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus, tomter, sjöställen m.m.

HusmanHagberg Haninge & Västerhaninge

Dalarövägen 56
13645 Handen

haninge@husmanhagberg.se

08-777 32 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Haninge & Västerhaninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.