HusmanHagberg Göteborg Torslanda

HusmanHagberg Göteborg Torslanda

HusmanHagberg Göteborg Torslanda

Vill du ha en mäklare som vet hur marknaden fungerar just i Torslanda. Välkommen till oss. Vi på HusmanHagberg är inte ägda av någon bank eller försäkringsbolag och kan därför ge dig helt oberoende råd utan dold agenda – oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad. Idag har vi drygt 90 kontor och över 400 medarbetare i hela landet. Våra kunder är väldigt nöjda. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare. Välkommen att bli nöjd du också.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jonatan Wennberg
Jonatan Wennberg mäklare
Jonatan Wennberg

Jag är positiv, driven och engagerad ung man med båda fötterna på jorden. Har mina rötter i Borgholm på Öland. Med sina 3000 invånare så värderar man långsiktiga relationer högt och detta är något jag vill ta med mig till mitt yrke som fastighetsmäklare. Idag förmedlar jag tomter och bostäder runt om i underbara Torslanda. Att köpa eller sälja bostad är ofta den största affären man gör i sitt liv...

Mäklare Daniel Berntsson
Daniel Berntsson

Daniel Berntsson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Björlanda, Hisingen, Hisings Kärra, Norra Hisingen, Säve, Torslanda och Västkusten.

Mäklare Lotta Bratland
Lotta Bratland

Lotta Bratland är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

HusmanHagberg Göteborg Torslanda

Gamla Flygplatsvägen 24
423 37 Torslanda

goteborg-torslanda@husmanhagberg.se

031–38 68 000

Är du kontorschef på HusmanHagberg Göteborg Torslanda?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.