HusmanHagberg Göteborg Partille & Lerum

HusmanHagberg Göteborg Partille & Lerum

HusmanHagberg Göteborg Partille & Lerum

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Och vi växer så det knakar!

Här på HusmanHagberg Partille/Lerum följer vi dig hela vägen genom kanske en av dina största affärer i livet. Vi ger dig kunskap, erfarenhet och engagemang så du kan känna dig trygg att du tagit rätt beslut att låta oss vara din bästa partner.
Vi är lyhörda för dina önskemål samtidigt som vi tar till vår expertis för att vägleda dig rätt.
I alla våra bostadsaffärer är vi unika där vi visar upp våra objekt med drönarfilmer, även bostadsrätter, och vi använder oss av flera plattformar för att marknadsföra din bostad så det når ut till så många som möjligt. Vi har god lokalkännedom och vi arbetar över ett stort område som gör att vi når ut och har direktkontakt med många potentiella köpare.

Vill du också ha en mäklare med nöjdare kunder?
Varmt välkommen till oss på HusmanHagberg Partille/Lerum!
Vi börjar där andra nöjer sig. Välkommen att bli nöjd du också!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Adriano Di Feola
Adriano Di Feola mäklare
Adriano Di Feola

Jag har ett stort engagemang och har ett gott öga för detaljer. Jag är kundorienterad och mycket lyhörd. Jag lägger ett stort fokus på att skräddarsy den perfekta lösningen för mina kunder. För mig är det viktigt att man som kund känner sig trygg med mig som fastighetsmäklare. Målet är alltid att överträffa mina kundernas förväntningar och göra det där lilla extra som andra inte gör. Jag har...

Mäklare Roger Karlsson
Roger Karlsson mäklare
Roger Karlsson

Jag ger mig sällan! Hög kvalitet och inte minst bra återkoppling genom hela affären till mina säljare är en självklarhet. Med lång erfarenhet från yrket med en bakgrund inom många olika branscher men främst inom byggbranschen och försäljning ger dig som säljare en extra trygghet i din bostadsförsäljning. Jag ger mig som sagt sällan och jobbar alltid för att komma på ett bra avslut med fokus på en...

HusmanHagberg Göteborg Partille & Lerum

Göteborgsvägen 84
Göteborg Partille / Lerum

partille@husmanhagberg.se

031-15 15 62

Är du kontorschef på HusmanHagberg Göteborg Partille & Lerum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.