HusmanHagberg Gävle & Sandviken

HusmanHagberg Gävle & Sandviken

HusmanHagberg Gävle & Sandviken

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad.
HusmanHagberg har drygt 85 kontor och 350 medarbetare i landet. Vår erfarenhet av marknaden just i Gävle och Sandviken ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Louise Uddströmer Weynants
Louise Uddströmer Weynants mäklare
Louise Uddströmer Weynants

Jag ger alltid 110% och vill ständigt överträffa dina förväntningar. Jag prioriterar kvalitet framför kvantitet och lägger ner min själ i varje enskild affär. Jag finns alltid tillgänglig på telefon eller sms för mina kunder.

Mäklare Saga-Lill Holmberg
Saga-Lill Holmberg mäklare
Saga-Lill Holmberg

Att få förtroendet att hjälpa människor med bostadsaffärer i livets olika situationer är något jag värderar högt. Därför är det för mig viktigt i mitt arbete som fastighetsmäklare att skapa trygga och långsiktiga relationer där alla parter känner sig mer än nöjda. För mig är kunskap, engagemang och målmedvetenhet självklarheter i samtliga försäljningar, och jag utgår alltid från vad som är...

Mäklare Malin Hagberg
Malin Hagberg

Malin Hagberg är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Per Larsson
Per Larsson

Per Larsson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävleborg.

HusmanHagberg Gävle & Sandviken

Hamiltongatan 3
80266 Gävle

gavle@husmanhagberg.se

026-66 00 70

Är du kontorschef på HusmanHagberg Gävle & Sandviken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.