HusmanHagberg Bromma

HusmanHagberg Bromma

HusmanHagberg Bromma

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ylva Gauffin
Ylva Gauffin mäklare
Ylva Gauffin

För att lyckas inom vårt yrke så behöver man vara väldigt målfokuserad samtidigt som man vet att resan dit är minst lika viktig som slutmålet. Idag jobbar jag mestadels på rekommendationer vilket jag har mina återkommande kunder att tacka för. Jag ger mig inte förrän både jag och kunderna har nått dit vi vill och ser varje lyckad affär med nöjda säljare och köpare som en seger- och jag älskar att...

Mäklare Joel Beck-Friis
Joel Beck-Friis mäklare
Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Adelsö, Danderyd, Djursholm, Drottningholm, Ekerö, Enebyberg, Färentuna, Munsö, Skå, Stenhamra, Stocksund, Svartsjö och Stockholm.

Mäklare Håkan Jansson
Håkan Jansson

Håkan Jansson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Adelsö, Danderyd, Djursholm, Drottningholm, Ekerö, Enebyberg, Färentuna, Munsö, Skå, Stenhamra, Stocksund, Svartsjö och Stockholm.

Mäklare Jan Malmgren
Jan Malmgren

Jan Malmgren är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Adelsö, Danderyd, Djursholm, Drottningholm, Ekerö, Enebyberg, Färentuna, Munsö, Skå, Stenhamra, Stocksund, Svartsjö och Stockholm.

Mäklare Veronica Pethrus
Veronica Pethrus

Veronica Pethrus är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

HusmanHagberg Bromma

Box 17043
16717 Bromma

bromma@husmanhagberg.se

08-262929

Är du kontorschef på HusmanHagberg Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.