Husera

Husera

Husera

Husera Fastighetsmäklare har funnits sedan 2002. Sedan start har vi jobbat hängivet för att hjälpa säljare och köpare att genomföra en trygg bostadsaffär och självklart att ge säljaren maximalt betalt.

Husera drivs av Malin Andersson och Daniel Holmqvist som tillsammans har över 20 års erfarenhet inom fastighetsförmedling. Vi är helt fristående och styrs varken av storbanker eller försäkringsjättar, vi styrs av våra kunder! Vårt team av duktiga mäklare säljer villor, bostadsrätter och fritidshus i Sydvästra Skåne. Visionen är att vara det självklara valet vid val av mäklare tack vare vårt utarbetade arbetssätt, engagemang, personlighet, kunskap och sist men inte minst vår lokalkännedom.
Välkommen till oss på Husera för att genomföra din bostadsaffär!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniél Holmqvist
Daniél Holmqvist mäklare

Daniél Holmqvist

Jag och har varit verksam inom fastighetsmäkleri sedan 2002 och sedan dess jobbat för välmående bostadsaffärer med både köpare och säljare i fokus. Anlitar man mig skall man veta att man får en personlig, kunnig och nytänkande fastighetsmäklare med fötterna på jorden!

Mäklare Jenny Eklöf
Jenny Eklöf mäklare

Jenny Eklöf

Idrott har alltid varit viktigt för mig då jag har tränat och tävlingsspelat tennis större delen av mitt liv. Tävlingsmänniskan inom mig använder jag nu istället i de bostadsaffärer jag hjälper till med och engagemanget blir därför 110% vid varje förmedling. Jag nöjer mig inte med mindre! Jag började arbeta som mäklare 2012 och har bott i Lund i snart tio år och tycker att bostadsmarknaden här är...

Mäklare Malin Andersson
Malin Andersson mäklare

Malin Andersson

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i över 15 år i Lund. För mig är det väldigt viktigt med nöjda kunder och därför gör jag alltid mitt yttersta för att säljaren ska få en så smidig affär som...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Carl-Anton Söderqvist

Carl-Anton Söderqvist

Carl-Anton Söderqvist är mäklare på Husera och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma, Eslöv, Svedala, Vellinge, Burlöv, Svalöv, Hörby, Höör, Sjöbo, Kävlinge, Bjuv, Åstorp, Ystad och Skurup.

Husera

Östra Mårtensgatan 20
223 61 Lund

lund@husera.nu

046-15 05 20

Är du kontorschef på Husera?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.