Hoome Mäkleri

Hoome Mäkleri

Hoome Mäkleri

Hoome Mäkleri är Sundsvalls banbrytande mäklare med en mycket bred erfarenhet och ett koncept som lämnar få oberörda. Vi lämnar ingenting åt slumpen. Går du i säljtankar vågar vi säga att du har hittat rätt. Tveka inte att höra av dig till oss för en kostnadsfri värdering.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Östlund
Anna Östlund mäklare

Anna Östlund

Hej! Jag är en Sundsvalls-tjej som efter några lärorika och spännande år inom mäklarbranschen i Stockholmsregionen nu valt att flytta hem. Jag tycker att mitt jobb är fantastiskt roligt och varje dag innebär nya utmaningar. Mäklaryrket innefattar att möta människor i livets alla skeenden. För att göra det på ett bra sätt anser jag att engagemang, ödmjukhet och kunskap är viktiga nyckelord.

Mäklare Emma Nordin
Emma Nordin mäklare

Emma Nordin

En bostadsaffär är för många en av de största affärer vi gör i livet. Jag förstår vikten av att jag som mäklare är kunnig, noggrann och engagerad i din affär och jag strävar alltid efter att du som...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Mariette Boström
Mariette Boström mäklare

Mariette Boström

Den främsta anledningen till att anlita mig som din fastighetsmäklare är mitt 100%-iga engagemang och omsorg som jag ger till varje förmedlingsuppdrag jag får. Genom att jag aldrig tummar på något i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Mattias Jakobsson
Mattias Jakobsson mäklare

Mattias Jakobsson

När bostadsmarknaden är lite mer försiktig ställer det högre krav på oss mäklare att verkligen göra allt för dig som kund. Väljer du att anlita mig för en av de största affärerna som du kanske gör i livet så får du i gengäld en mäklare som går den där extra milen och som är duktig på att i slutändan sy ihop affären.

Hoome Mäkleri

Storgatan 40
852 30 Sundsvall

info@hoomemakleri.se

060-741 41 00

Är du kontorschef på Hoome Mäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.