Hoome Mäkleri

Hoome Mäkleri

Hoome Mäkleri

Hoome Mäkleri är Sundsvalls banbrytande mäklare med en mycket bred erfarenhet och ett koncept som lämnar få oberörda. Vi lämnar ingenting åt slumpen. Går du i säljtankar vågar vi säga att du har hittat rätt. Tveka inte att höra av dig till mig för en kostnadsfri värdering.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Östlund
Anna Östlund mäklare

Anna Östlund

Hej! Jag är en Sundsvalls-tjej som efter några lärorika och spännande år inom mäklarbranschen i Stockholmsregionen nu valt att flytta hem. Jag tycker att mitt jobb är fantastiskt roligt och varje dag innebär nya utmaningar. Mäklaryrket innefattar att möta människor i livets alla skeenden. För att göra det på ett bra sätt anser jag att engagemang, ödmjukhet och kunskap är viktiga nyckelord.

Mäklare Marika Nousiainen
Marika Nousiainen mäklare

Marika Nousiainen

Jag är uppväxt i Sundsvall och har mycket god lokalkännedom och kan Sundsvalls gator utan och innan. Har förmedlat bostadsrätter i majoriteten av samtliga föreningar i Sundsvall och Timrå kommun. Förmedlar både villor och bostadsrätter sedan 2002. Med flera år i branschen har jag en bred erfarenhet av yrket. Efter att jobbat som fastighetsmäklare i Sundsvall i över 15 år känner jag till områdets...

Mäklare Mattias Jakobsson
Mattias Jakobsson mäklare

Mattias Jakobsson

När bostadsmarknaden är lite mer försiktig ställer det högre krav på oss mäklare att verkligen göra allt för dig som kund. Väljer du att anlita mig för en av de största affärerna som du kanske gör i livet så får du i gengäld en mäklare som går den där extra milen och som är duktig på att i slutändan sy ihop affären.

Hoome Mäkleri

Storgatan 40
852 30 Sundsvall

info@hoomemakleri.se

060-741 41 00

Är du kontorschef på Hoome Mäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.