Hälsinglands Fastighetsbyrå

Hälsinglands Fastighetsbyrå

Hälsinglands Fastighetsbyrå

Att som fastighetsmäklare säga att man är mest erfaren eller kunnig är en sak. Att använda erfarenheten och kunskapen för att varje dag skapa nöjda kunder är en helt annan. Vårt team brinner för att sälja bostäder. Vi gör det vi gillar allra bäst och det är du som kund som ska känna det när du anlitar oss. Vårt fototeam är nytänkande och kreativa och de bilder vi tar hjälper till att presentera din bostad på bästa sätt. Allt det här gör att våra kunder tycker vi är i en klass för sig. Det gillar vi att höra. Jämför oss gärna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Kajsa Barkholt Nord
Kajsa Barkholt Nord mäklare
Kajsa Barkholt Nord

Jag heter Kajsa Barkholt Nord och arbetar som fastighetsmäklare och villaspecialist på Hälsinglands Fastighetsbyrå. Jag har en lång bakgrund som säljare och har tidigare arbetat som fastighetsmäklare i både Uppsala och Gävle. Nu har jag flyttat hem till Hälsingland!

Mäklare Maya Sundlöf
Maya Sundlöf mäklare
Maya Sundlöf

Jag heter Maya Sundlöf och jag tog min mäklarexamen 2014. För mig är det viktigt att ni kunder, säljare som köpare, upplever vårt samarbete tryggt, seriöst och med löpande uppdatering hur affären fortskrider. Ni ska kunna vara på jobbet och göra det ni är bra på – så gör jag det jag är bra på! Jag jobbar i hela Nordanstigs kommun och centrala Hudiksvall och värdesätter högt att kunna följa...

Mäklare Anki Sulser
Anki Sulser

Anki Sulser är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävleborg.

Mäklare Ann-Sofie Lundvall
Ann-Sofie Lundvall

Ann-Sofie Lundvall är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, villor i Gävleborg.

Mäklare Berndt Larsson
Berndt Larsson

Berndt Larsson är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävleborg.

Mäklare Karina Henriksson
Karina Henriksson

Karina Henriksson är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävleborg.

Mäklare Mia Engström
Mia Engström

Mia Engström är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gävleborg.

Hälsinglands Fastighetsbyrå

Drottninggatan 8
Hudiksvall

info@hfastighetsbyra.se

0650-93300

Är du kontorschef på Hälsinglands Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.