Hägerstens Mäklare

Hägerstens Mäklare

Hägerstens Mäklare

Varför välja just oss? Vi är erfarna mäklare som vågar vara personliga. Vi brinner för vårt arbete och är fulla av energi och engagemang. Kontoret ligger i Hägersten men vi kan även övriga Stockholm med omnejd så vår förhoppning är att få följa dig på din bostadsresa även om dina kommande bostäder inte ligger i Hägersten.

Som mäklare får vi förtroendet att förmedla en av de största affärerna du som privatperson gör i livet. Det förtroendet tar vi på yttersta allvar. Våra ledord är hjärta, hjärna och personligt engagemang.

Vi ser fram mot att få just ditt förtroende. Kontakta oss via hemsidan, mail eller telefon. Du är givetvis alltid välkommen att komma förbi vårt kontor så kan vi prata över en kopp kaffe. Du hittar oss mitt emot Aspuddens T-banestation.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Brandell
Carina Brandell mäklare
Carina Brandell

Jag har lång erfarenhet av mäklaryrket och det tillsammans med personligt engagemang, hjärta och bra försäljningar gör att jag trivs fantastiskt bra med mitt jobb. Eftersom jag är både uppvuxen i Hägersten och under många år arbetat som mäklare på en mäklarkedja i just Hägersten/Älvsjö hittar jag nog precis överallt. Att vara ägare till Hägerstens Mäklare tillsammans med Ylva Barrné är otroligt...

Mäklare Janna Forsell
Janna Forsell mäklare
Janna Forsell

Jag jobbar engagerat och personligt man ska känna att jag gör allt i försäljningen för att nå högt. Varje affär är unik och måste tas om hand, noga förberedelser och bra bilder. Jag lägger ner mycket engagemang för att bilderna ska bli bra och vi har oftast bara någon sekund i annonsflödet att attrahera och få spekulantens intresse. Bred annonsering är också ett måste för att nå ut till alla....

Mäklare Ylva Barrné
Ylva Barrné mäklare
Ylva Barrné

Jag älskar mitt yrke! Att få arbeta som mäklare ger en fantastik variation och ingen dag är den andra lik. Jag arbetar alltid med personligt engagemang och gör allt för att det ska bli en trygg och lyckad affär.

Hägerstens Mäklare

Erik Segersälls Väg 7
126 50 Hägersten

kontoret@hagerstensmaklare.se

08-18 17 10

Är du kontorschef på Hägerstens Mäklare?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.