Grip Fastighetsmäkleri

Grip Fastighetsmäkleri

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Grip Fastighetsmäkleri består av ett mycket engagerat team fastighetsmäklare i Malmö som alltid sätter dina behov som kund främst och lägger största värde i den personliga kontakten med dig. För att skapa sådan personlig kontakt använder vi inte några mellanhänder eller assistenter – du som kund har alltid direktkontakt med din dedikerade mäklare.
Vi tror på varaktigt värde. Därför har vi specialiserat oss på det gamla, unika och oersättliga som finns i äldre bostäder. Vård och utvecklande av detta värde är en del av vår affärsidé varför vi endast förmedlar bostäder byggda före 1959.
Vårt fastighetsmäklarteam har mycket stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden i Malmö. Vi befinner oss i hjärtat av Malmö av en anledning – det är här vi ska vara bäst och ha mest kunskap för att kunna göra försäljningen av din bostad så framgångsrik som möjligt.
Välkommen till oss på Kungsgatan 10 i Malmö så lyssnar vi på dina behov och berättar gärna mer om oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Annika Rosenberg
Annika Rosenberg mäklare
Annika Rosenberg

Jag är positiv, serviceminded, noggrann och har ett stort engagemang. Som tävlingsmänniska är det en självklarhet för mig att se till att Ni får bäst betalt för Er bostad och att Ni som kund blir mer än nöjd.

Grip Fastighetsmäkleri

Kungsgatan 10
211 49 Malmö

info@grip.se

040-619 44 44

Är du kontorschef på Grip Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.