Grand Fastighetsförmedling

Grand Fastighetsförmedling

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet. Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Storstockholm är i ständig expansion och förändring. Här växer spännande nya områden fram och stadsdelar utvecklas och utökas. Byggkranar arbetar med att uppföra nya bostäder som spännande blandas med ett stort antal funkishus, vackra sekelskiftesbyggnader och villaidyll.

Hela Stockholm är vår arbetsplats! Med lång erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad förmedlar vi hem i stadens alla vrår.

Du ska känna att du får en trygg bostadsförsäljning med fokus på bästa möjliga resultat. Med ett personligt engagemang skräddarsyr och anpassar förmedlingsprocessen utifrån dina önskemål.

Att hålla hög kvalitet längs hela förmedlingsprocessen är viktigt för oss. Detta gör vi genom samarbeten med noggrant utvalda inredare och fotografer som får din bostad att attrahera flera presumtiva köpare. Vi lägger stort fokus på långa visningstider, digital marknadsföring och ett lyxigt, välarbetat prospekt som lyfter fram det bästa med just din bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Broné
Daniel Broné mäklare
Daniel Broné

Det första som jag skulle beskriva med mig själv är att jag är mycket rutinerad med totalt över 12 år som fastighetsmäklare. Under denna tid har jag sålt över 900 bostäder i Stockholmsområdet. Jag är med andra ord mycket bra på det jag gör och vet vad jag håller på med. Jag är dessutom väldigt mån om att alltid ha kunden i fokus och är väl medveten om att vi har ett viktigt gemensamt mål -...

Mäklare Pamela Aguilar
Pamela Aguilar

Pamela Aguilar är mäklare på Grand Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter i Birkastan, Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Östermalm.

Grand Fastighetsförmedling

Grev Turegatan 30
112 39 Stockholm

info@grandfast.se

0761101006

Är du kontorschef på Grand Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.