Grand Fastighetsförmedling

Grand Fastighetsförmedling

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet. Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Storstockholm är i ständig expansion och förändring. Här växer spännande nya områden fram och stadsdelar utvecklas och utökas. Byggkranar arbetar med att uppföra nya bostäder som spännande blandas med ett stort antal funkishus, vackra sekelskiftesbyggnader och villaidyll.

Hela Stockholm är vår arbetsplats! Med lång erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad förmedlar vi hem i stadens alla vrår.

Du ska känna att du får en trygg bostadsförsäljning med fokus på bästa möjliga resultat. Med ett personligt engagemang skräddarsyr och anpassar förmedlingsprocessen utifrån dina önskemål.

Att hålla hög kvalitet längs hela förmedlingsprocessen är viktigt för oss. Detta gör vi genom samarbeten med noggrant utvalda inredare och fotografer som får din bostad att attrahera flera presumtiva köpare. Vi lägger stort fokus på långa visningstider, digital marknadsföring och ett lyxigt, välarbetat prospekt som lyfter fram det bästa med just din bostad.

Våra mäklare

Mäklare Emmeli Harila
Emmeli Harila mäklare

Emmeli Harila

Jag ger mig inte innan du är helt nöjd. Jag har en bred erfarenhet och ett stort driv.

Mäklare Jennie Capp

Jennie Capp

Jennie Capp är mäklare på Grand Fastighetsförmedling.

Mäklare Pamela Aguilar

Pamela Aguilar

Pamela Aguilar är mäklare på Grand Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter i Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Skeppsholmen, Stockholm, Vasastan och Östermalm.

Grand Fastighetsförmedling

Sankt Eriksgatan 19
112 39 STOCKHOLM

info@grandfast.se

08-30 33 00

Är du kontorschef på Grand Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.