Fastighetsbyrån Vallentuna

Fastighetsbyrån Vallentuna

Fastighetsbyrån Vallentuna

Vårt kontor ligger mitt i centrum. Vill du ha en välutbildad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi ser fram emot att lede dig genom sälj- och köpprocessens alla delar. Välkommen in!

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholm största och branschledande kedja. Affärsmässighet, engagemang, kvalité, kunskap och inte minst kundnöjdhet är våra ledord!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ann Ernestam
Ann Ernestam mäklare

Ann Ernestam

Jag har en lång och gedigen erfarenhet av alla typer av bostadsförsäljningar. Vallentuna med sin mångfald och variation är en mycket trevlig kommun att arbeta i. Jag lägger upp mina försäljningar för att nå högsta pris och smidighet. Jag är lyhörd och kommer att lyssna på hur just du vill ha din försäljning och ge bra tips och råd. Allt för att du ska göra en bra affär. Välkommen så berättar jag...

Mäklare Eric Runbäck
Eric Runbäck mäklare

Eric Runbäck

För att viljan alltid finns att lyckas med varje uppdrag!

Mäklare Erica Skoglund
Erica Skoglund mäklare

Erica Skoglund

Efter många år inom säljyrket har jag nu sadlat om till mitt drömyrke – fastighetsmäklare! Här har jag jobbat sedan 2017 och har bra lokalkännedom tack vare att jag är uppvuxen i norrort. Kom över på en kopp kaffe, så förklarar jag mer hur jag jobbar!

Mäklare Niklas Hedin
Niklas Hedin mäklare

Niklas Hedin

Volleybollkarriären tog mig till Vallentuna redan 1996 sedan dess har jag bott större delen i Vallentuna/Täby. Mitt elitidrottande har format mig till att alltid göra mitt bästa och aldrig ge mig innan kunden är nöjd. Detta tillsammans med att jag jobbat med försäljning och människor hela mitt verksamma yrkesliv gör att jag har all den erfarenhet och driv som behövs för att du skall få den...

Fastighetsbyrån Vallentuna

Box 150
18623 Vallentuna

vallentuna@fastighetsbyran.se

08-511 752 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Vallentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.