Fastighetsbyrån Värmdö

Fastighetsbyrån Värmdö

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att kunna nå ett lyckat resultat!


Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten. Därför skräddarsyr vi vår tjänst efter dina enskilda behov för bästa tänkbara resultat. Med fler nöjda kunder såväl köpare som säljare, har vi på senare år etablerat oss som en av Värmdö kommuns största fastighetsmäklare.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Kontakta oss innan du byter bostad - det lönar sig!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Caroline Duimovich
Caroline Duimovich mäklare
Caroline Duimovich

Caroline Duimovich är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurhamn, Gustavsberg, Gällnöby, Harö, Ingarö, Möja, Nämdö, Runmarö, Sandhamn, Skälvik, Sollenkroka Ö, Stavsnäs, Stavsudda, Stockholms skärgård och Värmdö.

Mäklare Cathrine Olofsson
Cathrine Olofsson

Cathrine Olofsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurhamn, Gustavsberg, Gällnöby, Harö, Ingarö, Möja, Nämdö, Runmarö, Sandhamn, Skälvik, Sollenkroka Ö, Stavsnäs, Stavsudda, Stockholms skärgård och Värmdö.

Mäklare Ellinore Wadelid
Ellinore Wadelid

Ellinore Wadelid är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Birkastan, Djurgården, Ekhagen, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norra Djurgårdsstaden, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Michael Ahlström
Michael Ahlström

Michael Ahlström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklare Petronella Tell
Petronella Tell

Petronella Tell är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurhamn, Gustavsberg, Gällnöby, Harö, Ingarö, Möja, Nämdö, Runmarö, Sandhamn, Skälvik, Sollenkroka Ö, Stavsnäs, Stavsudda, Stockholms skärgård och Värmdö.

Mäklare Sebastian Tyynelä
Sebastian Tyynelä

Sebastian Tyynelä är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Djurhamn, Gustavsberg, Gällnöby, Harö, Ingarö, Möja, Nämdö, Runmarö, Sandhamn, Skälvik, Sollenkroka Ö, Stavsnäs, Stavsudda, Stockholms skärgård och Värmdö.

Mäklare Veronica Ek
Veronica Ek

Veronica Ek är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Fastighetsbyrån Värmdö

Gustavsberg Centrum
13430 Gustavsberg

varmdo@fastighetsbyran.se

08-570 230 30

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Värmdö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.