Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2002
Fastighetsbyrån har funnits i Uppsala i många år. Med åren har vi fått förtroendet att förmedla många bostäder, både i stadskärnan och utanför. Många har upptäckt Uppsalas charm, med både universitet och ett rikt kulturliv bara en dryg halvtimme från huvudstaden. Här finns vackra promenadstråk, mysiga caféer, bra shopping – och så klart Fastighetsbyrån. Hos oss väntar ett 20-tal mäklare och medarbetare på att hjälpa dig till ditt livs affär! Söker du ett boende i Uppsalas närområden finns vi också i Knivsta och Bålsta.

Vid din sida hela vägen
Hos Fastighetsbyrån i Uppsala får du engagerad hjälp hela vägen, på det sätt just du behöver. Våra mäklare arbetar målmedvetet för dig i varje steg i din bostadsaffär. Detta kan vi göra tack vare nära samarbete med Swedbank, Familjens jurist och andra partner. För dig som ska sälja lovar vi en stark marknadsföring av din bostad. Är du blivande köpare kan du få hjälp att hitta drömboendet genom att finnas med i vårt spekulantregister. Att göra en bostadsaffär kan vara nervöst, men vi finns vid din sida!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Adrian Javaher
Adrian Javaher mäklare
Adrian Javaher

Jag har nio års erfarenhet som toppresterande säljare. Med ett starkt engagemang och en noggrannhet för varje affär strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Detta engagemang och noggrannhet har gett resultat i from av att jag blivit utsedd till Sveriges samt Uppsalas mest rekommenderade mäklare.

Mäklare Alex Baz
Alex Baz

Alex Baz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Amir Ekbatani
Amir Ekbatani

Amir Ekbatani är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Asha Khan
Asha Khan

Asha Khan är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Cornelia Widmark
Cornelia Widmark

Cornelia Widmark är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Dennis Stenström
Dennis Stenström

Dennis Stenström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Elsa Johansson
Elsa Johansson

Elsa Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Helena Wadström
Helena Wadström

Helena Wadström är mäklare på Fastighetsbyrån i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Kristofer Hamberg
Kristofer Hamberg

Kristofer Hamberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Lovisa Österberg
Lovisa Österberg

Lovisa Österberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Peter Olsson
Peter Olsson

Peter Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Tim Abrizeh
Tim Abrizeh

Tim Abrizeh är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Birkastan, Norrmalm, Skeppsholmen och Vasastan.

Mäklare Tolga Mavi
Tolga Mavi

Tolga Mavi är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Fastighetsbyrån Uppsala

Drottninggatan 7
75320 Uppsala

uppsala@fastighetsbyran.se

018-56 96 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.