Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Fastighetsbyrån Upplands Väsby

När man tittar på en karta över Upplands Väsby så ser man direkt en massa grönt – och så ganska lite rött i mitten centrerat kring järnvägen och Norrvikens vackra strand. Det gröna är natur och det röda är civilisation i form av hus och bebyggelse. Hela den västra delen av kommunen är också ett stort grönområde efter Mälarens strand – och inte ens en femtedel av marken består av bebyggelse – och då av bostäder under mottot ”den moderna småstaden”.

Området består av blandad bebyggelse, som oavsett lägenhet eller villa, omges av härliga grönområden och närhet till flertalet badplatser vid Mälaren.

Vårt kontor har vi mitt i hjärtat av Upplands Väsby– i centrum – där vi är ett antal mäklare som tillsammans utgör marknadens mest anlitade. Vårt verksamhetsområde är Upplands Väsby, områden som vi verkligen kan.

Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang och unika lokalkännedom kombinerat med ett nära samarbete med bank och juristbyrå kan vi skräddarsy tjänster anpassade efter varje kunds önskemål, såväl köpare som säljare.

Fastighetsbyrån är Sveriges och Stockholms största mäklarföretag. Det är vi mycket stolta över och vi kommer att göra allt för att behålla den placeringen.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emre Aydin
Emre Aydin mäklare

Emre Aydin

Min målsättning med varje affär är att ni som säljare ska vara så nöjda med mig och mitt arbete genom hela affären att ni väljer att rekommendera mig vidare.

Mäklare Harun Erdal
Harun Erdal mäklare

Harun Erdal

Jag startade min yrkeskarriär inom försäljning och service för fem år sedan och sedan dess har det varit det självklara yrkesvalet för mig. Jag är en mycket engagerad, målmedveten och resultatinriktad person som trivs med att erbjuda service i högsta grad samt överträffa förväntningar utefter behov.

Mäklare Kristina Guven
Kristina Guven mäklare

Kristina Guven

Jag har jobbat i kommunen sedan 2010 och har lång erfarenhet och lokal kännedom.

Mäklare Lars Steneryd
Lars Steneryd mäklare

Lars Steneryd

När du anlitar mig får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå, där jag agerar bollplank genom hela affären. Jag gör alltid mitt allra yttersta för att både säljare och köpare ska bli så nöjda som möjligt.

Mäklare Linus Söderberg
Linus Söderberg mäklare

Linus Söderberg

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar Linus. Linus brinner för att göra sina kunder nöjda och med sina 8 år i säljbranschen vet han vad som krävs för att knyta ihop affären på bästa sätt med kundnöjdhet i fokus.

Mäklare Orhan Aydin
Orhan Aydin mäklare

Orhan Aydin

Hej, jag heter Orhan Aydin Jag brinner för detta yrke och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Denna drivkraft gör att jag hjälper kunden att få maximalt betalt. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och det har jag nu nytta av i mitt yrkesval då skillnaden mellan en riktigt bra affär, och en affär kräver det där lilla extra av mig. Jag fokuserar på att sälja bostadsrätter,...

Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Björkvallatorget 5
19477 Upplands Väsby

upplandsvasby@fastighetsbyran.se

08-590 860 10

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Upplands Väsby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.