Fastighetsbyrån Ulricehamn

Fastighetsbyrån Ulricehamn

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Ulricehamn ligger som en amfiteater kring Åsundens norra ände med bebyggelse som fyller sluttningarna ner mot sjön.

Centrum utgörs av det sjönära läget och av en gågata med kullersten, kantad av små mysiga butiker. Utbudet av caféer och restauranger har ökat markant och satt den lilla staden på finsmakarkartan.
Sommartid är staden en livlig turiststad och en välbesökt pärla vid den glittrande Åsunden. Men turisterna hittar hit även vintertid. Här finns fina skidspår och en av Sydsveriges främsta alpina anläggningar.

För den sportintresserade erbjuder staden förutom skidåkning också sim- och sporthall, ishall, golf, boule, tennis, fotboll och mycket annat. De flesta av dessa aktiviteter utövas på Lassalyckan där man samlat ett 20-tal idrotter på ett och samma ställe. I staden finns flera förskolor och grundskolor, samt gymnasieskolan Tingsholmsgymnasiet.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Tobias Westman
Tobias Westman mäklare
Tobias Westman

Jag jobbar med fokus på att skapa din bästa bostadsaffär! Sedan 2003 har jag arbetat på Fastighetsbyrån i Ulricehamn/Tranemo och gick in som ägare 2016. Som född och uppvuxen i Ulricehamn kan jag inte tänka mig någon bättre område att leva i. Härliga somrar med bad i Åsunden, vintrar i skidbacken, alltid med naturen bakom hörnet och med närhet till flertal storstäder. Att få möta människor i...

Mäklare Arne Westman
Arne Westman

Arne Westman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Johan Karlsson
Johan Karlsson

Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Robin Ljungviken
Robin Ljungviken

Robin Ljungviken är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Västra Götaland.

Fastighetsbyrån Ulricehamn

Box 187
52324 Ulricehamn

ulricehamn@fastighetsbyran.se

0321-279 90

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Ulricehamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.