Fastighetsbyrån Uddevalla

Fastighetsbyrån Uddevalla

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jessica Nyman
Jessica Nyman mäklare
Jessica Nyman

Försäljning och få jobba med människor har alltid varit en stark drivkraft. I min roll som före detta egenföretagare inom mode och även som försäljningschef inom matbranschen älskar jag att få jobba med människor. Att få jobba som mäklare har alltid varit en dröm. 2016 tog jag steget och började utbilda mig på Malmö högskolan. Ett av de bästa beslutet jag tagit och älskar mitt jobb varje dag! Jag...

Mäklare Lars Holmgren
Lars Holmgren mäklare
Lars Holmgren

Etablerad mäklare som varit verksam i branchen i drygt 10 år. Finns på Sveriges och Uddevallas ledande mäklarbyrå vilket ger både säljare och köpare trygghet.

Mäklare Marlene Bodin Sjöberg
Marlene Bodin Sjöberg mäklare
Marlene Bodin Sjöberg

Jag vill att du som säljare skall bli 100% nöjd och jag strävar efter att hittar köpare som ser just värdet i din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Peter Malm
Peter Malm mäklare
Peter Malm

Peter Malm är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Ljungskile, Uddevalla och Västkusten.

Mäklare Carina Pehrsson
Carina Pehrsson

Carina Pehrsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Ljungskile, Uddevalla och Västkusten.

Mäklare Janne Axelsson
Janne Axelsson

Janne Axelsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Ljungskile, Uddevalla och Västkusten.

Mäklare Jennie Adolfsson Kamperin
Jennie Adolfsson Kamperin

Jennie Adolfsson Kamperin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Ljungskile, Uddevalla och Västkusten.

Fastighetsbyrån Uddevalla

Kilbäcksgatan 13
45130 Uddevalla

uddevalla@fastighetsbyran.se

0522-362 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Uddevalla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.