Fastighetsbyrån Trelleborg

Fastighetsbyrån Trelleborg

Fastighetsbyrån Trelleborg

Fri värdering
0410-155 50
Funderar du på att flytta till Trelleborg? Närhet till havet och kontinenten, goda förbindelser till Malmö och både mysig stadskärna och lantligt lugn - i Trelleborg finns det något för alla!

Vi på Fastighetsbyrån vet att varje bostadsaffär, köpare och säljare är unik och vi arbetar alltid utifrån era förutsättningar och önskemål för att nå en så fördelaktig affär som möjligt, för alla inblandade. Eftersom vi är del i Sveriges största mäklarkedja kan vi erbjuda alla fördelar som det ger samtidigt som vi har full koll på vårt område och ett starkt lokalt nätverk.

Ska du sälja kan vi ge dig en fri värdering av din bostad och vill du köpa nytt ger vi gärna råd och svarar på frågor utan förbehåll. Kom gärna förbi vårt kontor eller kontakta oss för att ställa dina frågor kring bostad och boende i Trelleborg!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare David Strand
David Strand mäklare
David Strand

För att få en smidig och trygg affär där både du som säljare och även köparen kommer vara mer än nöjda. Jag är lyhörd, påläst och engagerad genom hela affären. Jag älskar att få förverkliga bostadsdrömmar för mina kunder och såklart gör jag alltid allt för att du som säljare ska få bäst betalt!

Mäklare Anesa Crnovrsanin
Anesa Crnovrsanin

Anesa Crnovrsanin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Annika Öberg
Annika Öberg

Annika Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie, Smygehamn och Trelleborg.

Mäklare Daniel Östman
Daniel Östman

Daniel Östman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie, Smygehamn och Trelleborg.

Mäklare Maximilian Hant
Maximilian Hant

Maximilian Hant är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Rebecka Wihlborg
Rebecka Wihlborg

Rebecka Wihlborg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie, Smygehamn och Trelleborg.

Mäklare Roland Gunnarsson
Roland Gunnarsson

Roland Gunnarsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie, Smygehamn och Trelleborg.

Mäklare Samar Khalil
Samar Khalil

Samar Khalil är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie, Smygehamn och Trelleborg.

Fastighetsbyrån Trelleborg

C B Friisgatan 1
23142 Trelleborg

trelleborg@fastighetsbyran.se

0410-155 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.