Fastighetsbyrån Tranemo

Fastighetsbyrån Tranemo

Fastighetsbyrån Tranemo

Kommunens huvudort har fått sitt namn efter tranan och såväl den som andra fåglar kan man skåda vid Tranemosjön som glittrar inbjudande mitt i samhället. Nära sjön ligger också Tranemo kyrka, ett av ortens landmärken med sin ovanliga sexkantiga form och sina sju torn. I Tranemo har man nära till det mesta och här finns det man behöver i livet i fråga om butiker och kommunal service. Skola finns från förskoleålder ända upp till gymnasienivå och i slutet av livet finns Gudarpsgården med sina lägenheter för de äldre invånarna.

Liksom övriga Sjuhäradsbygden domineras näringslivet av tillverknings- och textilindustri och den gamla knalleandan lever kvar, nu i modern entreprenörsform. Fritiden ägnas åt olika aktiviteter och för den sportintresserade finns exempelvis innebandy, orientering och gymnastik, organiserade i aktiva föreningar. Vintertid är Tranemo ett särskilt populärt utflyktsmål för Vasaloppsentusiaster och andra skidåkare, här erbjuder nämligen fritidsanläggningen Hagatorpet fina spår med konstsnö. Centralt i Tranemo ligger också sim- och sporthallen, till glädje för många av de drygt 3000 invånare som bor här i kommunens centralort.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Tobias Westman
Tobias Westman mäklare
Tobias Westman

Jag jobbar med fokus på att skapa din bästa bostadsaffär! Sedan 2003 har jag arbetat på Fastighetsbyrån i Ulricehamn/Tranemo och gick in som ägare 2016. Som född och uppvuxen i Ulricehamn kan jag inte tänka mig någon bättre område att leva i. Härliga somrar med bad i Åsunden, vintrar i skidbacken, alltid med naturen bakom hörnet och med närhet till flertal storstäder. Att få möta människor i...

Mäklare Anders Emmoth
Anders Emmoth

Anders Emmoth är mäklare på Fastighetsbyrån och Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Arne Westman
Arne Westman

Arne Westman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Johan Karlsson
Johan Karlsson

Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Robin Ljungviken
Robin Ljungviken

Robin Ljungviken är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Västra Götaland.

Fastighetsbyrån Tranemo

Storgatan 15
51433 Tranemo

tranemo@fastighetsbyran.se

0325-77550

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Tranemo?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.