Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån i Sundsvall är idag 13 personer som med glädje och engagemang vill hjälpa dig som kund att både söka en ny bostad såväl som sälja din befintliga.
Tillsammans har vi mycket erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden. Med fokus på att överträffa våra kunders förväntningar ska vi skapa den bästa kundupplevelsen. Vi förmedlar både bostadsrätter, villor, fritidshus och har flera spännande nyproduktionsprojekt av bostadsrätter i Sundsvall.
Välkommen till vårt kontor på Storgatan 2!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Charlotta Nitsche
Charlotta Nitsche mäklare
Charlotta Nitsche

I alla affärer strävar jag efter högsta kundnöjdhet. Jag vill att du som säljare ska göra en bra bostadsaffär och att hitta köpare som ser värdet i just din bostad. Med stort engagemang och drivkraft ser jag till att göra det bästa för säljaren och köparen i varje affär.

Mäklare Helena Bjarnhagen
Helena Bjarnhagen mäklare
Helena Bjarnhagen

Jag är en engagerad och driven mäklare som har arbetat i branschen sedan 2012. Jag arbetar väldigt serviceinriktat och lägger stor vikt vid att köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Jennie Nåvik
Jennie Nåvik mäklare
Jennie Nåvik

Jag är en glad, driven och engagerad fastighetsmäklare som har arbetat i branschen sedan 2006. Jag har mycket bra koll på Sundvalls- och Timråtrakten och är själv född och uppvuxen på Alnö utanför Sundsvall.

Mäklare Johanna Eliasson
Johanna Eliasson mäklare
Johanna Eliasson

Mitt engagemang och min drivkraft genom hela affären kommer att synas liksom strävan att få ihop din bostadsaffär så tryggt, smidigt och till högsta slutpris som möjligt. Med en genomarbetat plan och hela tiden en god kontakt gör att både du och spekulanterna vet vad nästa steg är.

Mäklare Kent Selin
Kent Selin mäklare
Kent Selin

Jag är ägare och kontorschef för Fastighetsbyrån i Sundsvall med ett 30-årigt förflutet inom bankbranschen. Jag brinner för entreprenörskap, marknadsföring och att överraska köpare och säljare med något positivt som de inte förväntat sig.

Mäklare Tomas Söderberg
Tomas Söderberg mäklare
Tomas Söderberg

Jag arbetar framför allt som villamäklare på Fastighetsbyrån i Sundsvall./Timrå och har riktigt lång erfarenhet.

Mäklare Victor Munter
Victor Munter mäklare
Victor Munter

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och vet att det bästa resultatet kommer av hårt arbete. Med min kunskap tillsammans med mitt engagemang och driv hjälper jag er att både få bäst betalt och en trygg bostadsaffär.

Mäklare Johanna Lidin
Johanna Lidin

Jag är en glad och positiv mäklare med glimten i ögat. Med mitt stora engagemang ser jag till att den största affären du gör i livet även blir den bästa.

Fastighetsbyrån Sundsvall

Storgatan 2
85230 Sundsvall

sundsvall@fastighetsbyran.se

060-64 61 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sundsvall?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.