Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån i Sundsvall är idag 13 personer som med glädje och engagemang vill hjälpa dig som kund att både söka en ny bostad såväl som sälja din befintliga.
Tillsammans har vi mycket erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden. Med fokus på att överträffa våra kunders förväntningar ska vi skapa den bästa kundupplevelsen. Vi förmedlar både bostadsrätter, villor, fritidshus och har flera spännande nyproduktionsprojekt av bostadsrätter i Sundsvall.
Välkommen till vårt kontor på Storgatan 2!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Charlotta Nitsche
Charlotta Nitsche mäklare

Charlotta Nitsche

I alla affärer strävar jag efter högsta kundnöjdhet. Jag vill att du som säljare ska göra en bra bostadsaffär och att hitta köpare som ser värdet i just din bostad. Med stort engagemang och drivkraft ser jag till att göra det bästa för säljaren och köparen i varje affär.

Mäklare Erika Boström
Erika Boström mäklare

Erika Boström

Jag är en engagerad och driven mäklare

Mäklare Helena Bjarnhagen
Helena Bjarnhagen mäklare

Helena Bjarnhagen

Jag är en engagerad och driven mäklare som har arbetat i branschen sedan 2012. Jag arbetar väldigt serviceinriktat och lägger stor vikt vid att köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Jennie Nåvik
Jennie Nåvik mäklare

Jennie Nåvik

Jag är en glad, driven och engagerad fastighetsmäklare som har arbetat i branschen sedan 2006. Jag har mycket bra koll på Sundvalls- och Timråtrakten och är själv född och uppvuxen på Alnö utanför Sundsvall.

Mäklare Kent Selin
Kent Selin mäklare

Kent Selin

Jag är ägare och kontorschef för Fastighetsbyrån i Sundsvall med ett 30-årigt förflutet inom bankbranschen. Jag brinner för entreprenörskap, marknadsföring och att överraska köpare och säljare med något positivt som de inte förväntat sig.

Mäklare Sebastian Borg
Sebastian Borg mäklare

Sebastian Borg

Jag strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga service och guida dig genom din bostadsförsäljning på ett tryggt sätt. Med stort engagemang och hårt arbete ser jag till att du får bäst betalt för din bostad.

Mäklare Tomas Söderberg
Tomas Söderberg mäklare

Tomas Söderberg

Jag arbetar framför allt som villamäklare på Fastighetsbyrån i Sundsvall./Timrå och har riktigt lång erfarenhet.

Mäklare Victor Munter
Victor Munter mäklare

Victor Munter

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och vet att det bästa resultatet kommer av hårt arbete. Med min kunskap tillsammans med mitt engagemang och driv hjälper jag er att både få bäst betalt och en...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Vladimir Smirnov
Vladimir Smirnov mäklare

Vladimir Smirnov

Jag vill att du som säljare blir glad och nöjd med hela försäljning processen och jag strävar efter att hitta köpare som ser värde och möjlighet i just din bostad- för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Mäklare Johanna Eliasson

Johanna Eliasson

Johanna Eliasson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor.

Mäklare Johanna Lidin

Johanna Lidin

Johanna Lidin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundsvall och Timrå.

Fastighetsbyrån Sundsvall

Storgatan 2
85230 Sundsvall

sundsvall@fastighetsbyran.se

060-64 61 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sundsvall?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.