Fastighetsbyrån Sundbyberg

Fastighetsbyrån Sundbyberg

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Andre Zadeh
Andre Zadeh mäklare
Andre Zadeh

Jag som person är en passionerande och målmedveten person som ständigt strävar efter att göra dig så nöjd som möjligt i din bostadsaffär. Med stora kunskaper inom servicebranschen och med ett genuint intresse av sälj, kundkontakt och service kan jag garantera att du får en mäklare med ett driv, engagemang och vinnarinstinkt. Tveka inte att höra av dig till mig närsomhelst för en framgångsrik...

Mäklare Mattias Mardini
Mattias Mardini mäklare
Mattias Mardini

Det finns ingen mäklare som är mer påläst än vad jag är. Jag drivs av försäljning och nöjda kunder och fokuserar på rätt saker. Det handlar om att vara engagerad och flexibel, att se till vad kunden vill ha och att se till att slutpriset blir det högsta möjliga.

Mäklare Alexander Kvist-Enderle
Alexander Kvist-Enderle

Alexander Kvist-Enderle är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Rissne, Sundbyberg, Ursvik, Ör och Stockholm.

Mäklare David Ghanbari
David Ghanbari

David Ghanbari är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Gabriel Hadad
Gabriel Hadad

Gabriel Hadad är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Fastighetsbyrån Sundbyberg

Stationsgatan 2
17268 Sundbyberg

sundbyberg@fastighetsbyran.se

08-445 16 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sundbyberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.