Fastighetsbyrån Sollentuna

Fastighetsbyrån Sollentuna

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Vi har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare. För 50 år sedan handlade det om att bringa ordning på en oreglerad marknad; idag handlar det om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån våra kunders ökande krav och behov. En idé som många har uppskattat genom åren.

Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar vi omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Den inställningen bottnar i vår vision: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt".

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Backman
Anders Backman mäklare
Anders Backman

Jag har bott i Sollentuna sedan 2001 och har sett mina barn växa upp i kommunen. Jag har således bra kunskap om vad kommunen har att erbjuda inom skola och omsorg såväl som kommunikation och närhet till affärer och natur. Jag drivs av nyfikenhet och möjligheten att hjälpa kunden vare sig det är att, sälja eller köpa en bostad. För mig är det viktigt att fullt ut förstå kundens önskemål och sedan...

Mäklare Carima Hägglund Hasni
Carima Hägglund Hasni mäklare
Carima Hägglund Hasni

För att nå det bästa resultatet behövs en pålitlig, driven och genuint engagerad fastighetsmäklare.

Mäklare Caroline Åström
Caroline Åström mäklare
Caroline Åström

Mitt mål med varje affär är just att jag ska bli den du rekommenderar till dina nära och kära och att jag blir din givna mäklare vid din nästa försäljningsprocess. I min yrkesroll ser jag alltid till att ha ett stort driv och engagemang, du kommer känna att jag finns där lika mycket i början av processen som i slutet. Förtroende, tillgänglighet och engagemang är mina 3 viktigaste ledord i...

Mäklare Danis Ayoubi
Danis Ayoubi mäklare
Danis Ayoubi

I branschen sedan 2011. Inledde min karriär som trainee redan när jag var 19 år gammal. Praktiserade under 3 år parallellt med mina studier på KTH innan jag gav mig ut i arbetslivet 2014. Arbetade sedan 3,5 år som mäklare i Stockholm. År 2017 blev jag tilldelad positionen som kontorschef. I slutet av det året bestämde jag mig för att testa mina vingar utomlands istället. Ung och hungrig på...

Mäklare Jessica Sjölund (fd Gunnarsson)
Jessica Sjölund (fd Gunnarsson) mäklare
Jessica Sjölund (fd Gunnarsson)

Jag är påläst, tror på rak kommunikation från början till slut och vill att du som kund ska känna dig trygg. Jag är dessutom väldigt resultatinriktad vilket leder till bästa pris.

Mäklare Lars Steneryd
Lars Steneryd mäklare
Lars Steneryd

När du anlitar mig får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå, där jag agerar bollplank genom hela affären. Jag gör alltid mitt allra yttersta för att både säljare och köpare ska bli så nöjda som möjligt.

Mäklare Linus Söderberg
Linus Söderberg mäklare
Linus Söderberg

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar Linus. Linus brinner för att göra sina kunder nöjda och med sina 8 år i säljbranschen vet han vad som krävs för att knyta ihop affären på bästa sätt med kundnöjdhet i fokus.

Mäklare Rickard Wiklund
Rickard Wiklund mäklare
Rickard Wiklund

Jag har förmedlat fastigheter i Sollentuna Kommun i 16 år. Engagemang och service gentemot köpare och säljare är för mig en självklarhet, hos mig finner du både ett glatt humör och ett positivt bemötande. Hög kompetensnivå, utpräglad servicekänsla samt nöjda kunder är något jag alltid strävar efter. Funderar du på att byta boende? Hör av dig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en...

Mäklare Thomas Wallin
Thomas Wallin mäklare
Thomas Wallin

Jag är uppväxt i kommunen och gillar försäljning.

Mäklare Viktor Ekman
Viktor Ekman mäklare
Viktor Ekman

Jag är en lagspelare som med ödmjukhet och kompetens jobbar stenhårt med att hitta den rätta köparen. Just laget är viktigare än jaget och det ser jag även som en nyckel i en bostadsförsäljning då det viktigaste är att ha en nära och öppen dialog med sina säljare. Du får en 100 procentig mäklare som jobbar stenhårt för att göra mål med dig.

Fastighetsbyrån Sollentuna

Sollentunavägen 49, Box 5
19121 Sollentuna

sollentuna@fastighetsbyran.se

08-96 30 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sollentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.