Fastighetsbyrån Salem

Fastighetsbyrån Salem

Fastighetsbyrån Salem

I drygt tre decennier har vi funnits på plats i området och därför finner du hos oss en gedigen lokal förankring. Här finns familjer som gjort sina bostadsköp i flera generationer genom oss. Vi är marknadsledande i området och har kraftigt ökat vår försäljning de senaste åren då efterfrågan är stor.

Alla på kontoret arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi är lyhörda och samarbetar alltid för att kunna skräddarsy vår tjänst och tillgodose dina önskemål på bästa sätt. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill byta bostad. Tveka inte att kontakta oss när du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ann Sjöblom
Ann Sjöblom mäklare
Ann Sjöblom

Jag har jobbat som mäklare i området i mer än tio år och är uppvuxen i en grannkommun. De senaste åren har jag arbetat på kontoret i Salem centrum och jag bor även i närområdet. Det har givit mig en väldigt god lokalkännedom och kunskap om marknaden. Jag vet vad kunder söker och hur jag på bästa sätt ska sammanföra rätt köpare med rätt säljare – en egenskap som resulterat i många smidiga affärer...

Mäklare Jacob Jergos
Jacob Jergos mäklare
Jacob Jergos

Jacob Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter.

Mäklare Stina Ericsson Larosa
Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Yngve Qvarnström
Yngve Qvarnström

Yngve Qvarnström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alby, Botkyrka, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Rönninge, Salem, Tullinge, Tumba och Uttran.

Fastighetsbyrån Salem

Säbytorgsvägen 4C
14430 Rönninge

salem@fastighetsbyran.se

08-566 401 75

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Salem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.